Ελλάδα

Ρέθυμνο: 48χρονος δολοφόνησε γυναίκα μέσα στο μαγαζί της μπροστά σε τουρίστες και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Μια 47χρονη γυναίκα δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό από έναν άνδρα, μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί, η οποία είναι δίπλα ακριβώς στην ταβέρνα του δράστη, στο Πάνορμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων όλα διαδραματίστηκαν στις 7 το απόγευμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουριστών, που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα ένας τουρίστας τραυματίστηκε στο χέρι.

O δράστης μπήκε στο μαγαζί της 47χρονης και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, την ώρα που εξυπηρετούσε ένα ζευγάρι τουριστών, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι από τα σκάγια. Στην συνέχεια ο δράστης βγήκε από το μαγαζί και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, την οποία πληροφορήθηκε η σύζυγος του δράστη, πριν από ένα χρόνο. Στην συνέχεια η σχέση τους διεκόπη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το θύμα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ότι δεχόταν απειλές από τον δράστη.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

 ertnews.gr

Back to top button