Καστοριά

Κλειστό το δάσος Μεσοποταμίας

Κλειστό θα μείνει για ακόμη μία εβδομάδα, λόγω πρόληψης πυρκαγιάς, το δάσος Μεσοποταμίας! Ένας καταπράσινος πολυχώρος διασκέδασης και ψυχαγωγίας τον οποίο φυλάσσουμε και προσέχουμε 365 μέρες το χρόνο (και ας λειτουργούμε τις 100) παραμένει κλειστός λόγω μίας άκυρης απόφασης, διότι πλέον ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το απαγορεύουμε! (Λες και το δάσος είναι ενας τόσο καλά περιφραγμένος και φυλασσόμενος χώρος όπου η πυρκαγιά θα ξεκινούσε από μέσα)
Το δείξαμε και σήμερα οπου μετά από μία καταστροφική για εμάς κακοκαιρία ενεργήσαμε μόνοι μας και επαναφέραμε το χώρο στην προηγούμενη του κατάσταση σε μόλις μία μέρα! Παρόλα αυτά σεβόμαστε την απόφαση αυτή και θέτουμε τα δικά μας εύλογα ερωτήματα προς όλους τους υπεύθυνους.
1) Γιατί δεν είναι κλειστοί όλοι οι υποτιθέμενοι χώροι διασκέδασης του νομού μας αλλά περιοριζόμαστε μόνο στο δάσος Μεσοποταμίας;
2) Γιατί αφού υποτίθεται ότι είναι κλειστό το δάσος Μεσοποταμίας και ο χώρος έχει σφραγιστεί από τα μέλη του ΔΣ, ο κόσμος να είναι περισσότερος μέσα σε αυτόν από τον κόσμο που έρχεται τις καθημερινές μέρες;
Υ.Γ. Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρουμε καμιά απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα γι αυτό ας καθίσουν οι υπεύθυνοι να προστατέψουν το δάσος!
Δ.Σ Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας

Back to top button