Καστοριά

Επίσκεψη του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς

“Σε διαρκή και άριστη συνεργασία ο Δήμος Καστοριάς με όλες τις αρμόδιες αρχές”

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς επισκέφθηκε την Πέμπτη 12 Αυγούστου ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης για να συγχαρεί τα στελέχη της για το δύσκολο έργο που επιτελούν διαχρονικά και το άριστο επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκονται αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, το οποίο επιβεβαιώθηκε σε δύο πρόσφατες περιπτώσεις στην περιοχή μας.

Επιπλέον, συζήτησαν για τα επίκαιρα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και σχεδιασμού των απαραίτητων προληπτικών ενεργειών για την πυρασφάλεια του Δήμου Καστοριάς, που αποτελούν αυτή τη στιγμή απόλυτη προτεραιότητα.

Υπενθύμισε ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καστοριάς βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση, συνδράμοντας με όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει στην αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων αλλά και στην πρόληψη πιθανών επερχόμενων περιστατικών.

Τόνισε, για μία ακόμη φορά, ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου Καστοριάς με όλες τις αρμόδιες αρχές και φορείς του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, αποδίδει τα βέλτιστα, σημειώνοντας τα πρόσφατα περιστατικά με τις πολλές πτώσεις δέντρων που υπήρξαν λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης διαβεβαίωσε τον Διοικητή και τα στελέχη της Π.Υ. Καστοριάς, ότι ο Δήμος Καστοριάς βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των τρεχόντων και των διαχρονικών αναγκών και αιτημάτων της Υπηρεσίας.

Back to top button