ΓούναΚαστοριά

Κορέστεια – Τρύφωνας Σαραμπίνας: “Συνεχίζουμε τον αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι”

Ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Νέου Οικισμού Γάβρου Κορεστείων σας γνωστοποιεί ότι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο Γενική Συνέλευση των κατοίκων των Κορεστείων με την παρουσία των δύο βουλευτών του νομού κ. Ζήση Τζηκαλαγια και κ. Ολυμπίας Τελιγιοριδου, του Δημάρχου Καστοριάς κ. Γιάννη Κορεντσιδη και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.
Στη συνέλευση εκφράστηκε η πλήρης αντίθεση των κατοίκων της περιοχής των Κορεστείων στην επικείμενη λειτουργία της φάρμας γουνοφόρων ζώων.
Οι βουλευτές συνυπέγραψαν το κείμενο διαμαρτυρίας των κατοίκων και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στον αγώνα των ανθρώπων της περιοχής ώστε να μην υποβαθμιστεί ο περιβαλλοντικός και πολιτιστικός πλούτος της περιοχής. Τονίστηκε, επίσης, η μικρή απόσταση των πηγών και του ποταμού μέσω των οποίων υδροδοτείται μεγάλο μέρος της πόλης της Καστοριάς καθώς και η πολιτιστική σημασία του παραδοσιακού οικισμού της Κρανιώνας που θα υποβαθμιστεί σοβαρά αν λειτουργήσει η φάρμα.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι και σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες και αρωγούς στην προσπάθειά μας.
Τρύφωνας Σαραμπίνας

 

Back to top button