Καστοριά

«Μπιζ-Μπιζέ» – «Ρίζες»: Τα δυο καταστήματα που έδωσαν νέα πνοή στο Ντολτσό! (φωτογραφίες)

Στο πλακόστρωτο και γραφικό στενάκι πίσω από την πλατεία στο Ντόλτσο δυο καταστήματα έδωσαν φρέσκια πνοή στην πανέμορφη παλιά πόλη της Καστοριάς.

Στο «Μπιζ-Μπιζέ» η μέρα ξεκινά με τον εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό καφέ της εταιρείας «Puro» και με φρέσκιες σπιτικές χειροποίητες πίτες (γλυκές-αλμυρές) από τα έμπειρα χέρια της γιαγιάς Άννας. Επίσης σερβιρόνται Brunch, ομελέτες, Club Sandwitch και πολλά άλλα. Μεγάλη  είναι η ποικιλία και στα γλυκά (χειροποίητα) τα οποία απευθύνονται και σε Vegan αλλά και σε διαβητικούς (sugar free). Το μεσημέρι τα πεντανόστιμα Burger κάνουν την εμφάνισή τους τα οποία επίσης απευθύνονται και σε Vegan, χώρια οι εξαιρετικοί μεζέδες για κρασί τσίπουρο και μπύρα!

 

Και τώρα πεταγόμαστε απέναντι…

Στο κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων «Ρίζες» ακριβώς απέναντι από το «Μπιζ-Μπιζέ» υπάρχει πληθώρα από προϊόντα τα οποία προμηθεύονται αποκλειστικά μόνο από Καστοριανούς παραγωγούς. Εκεί μπορείτε να βρείτε Ζυμαρικά, βότανα, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, μέλι, μπαχαρικά, όσπρια, τσίπουρο, κρασί, ακόμα και καλλυντικά, όλα προϊόντα από τον τόπο μας!

«Μπιζ-Μπιζέ» – «Ρίζες»

Καστοριά – Τσακάλη 1 (στο στενό πίσω από την πλατεία Ντολτσό)

Κάντε Like και δείτε περισσότερα στην σελίδα μας στο Facebook: «Μπιζ-Μπιζέ»

Back to top button