ΑθλητικάΚαστοριά

Νέος προπονητής στον ΝΟΚ ο Τάσος Λαπίκωφ – Επιστρέφει στο “σπίτι” του!

Με μεγάλη χαρά ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον πολύπειρο προπονητή κ. Λαπίκωφ Τάσο.

Ο κ. Λαπίκωφ, παλιός σπουδαίος αθλητής του Ν.Ο.Κ., αλλά και για χρόνια προπονητής του Ομίλου, επιστρέφει στο “σπίτι” του, εκεί όπου είχε τα σπουδαιότερά του επιτεύγματα και ως αθλητής, αλλά και ως προπονητής. Μετά από την τελευταία θητεία του ως προπονητής στον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, όπου είχε τεράστιες επιτυχίες με πολλούς από τους αθλητές του ενταγμένους στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, ο κ. Λαπίκωφ έρχεται στον Όμιλο όπου ανδρώθηκε για να συνεισφέρει κι αυτός στην επάνοδο του Ομίλου στην κορυφή του εθνικού κωπηλατικού στερεώματος.

Ο κ. Λαπίκωφ έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο παρελθόν, φέροντας αμέτρητες διακρίσεις σε αθλητές του Ομίλου, αλλά και τον Όμιλο στην κορυφή του κωπηλατικού στερεώματος της χώρας.

Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Λαπίκωφ με το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ., όπου οριστικοποιήθηκε και τέθηκαν οι όροι της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, διαπιστώνοντας την πλήρης συμφωνία σε όλο το μελλοντικό πλάνο δουλειάς κι εξέλιξης των αθλητών του σωματείου.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να καλωσορίσει τον κ. Λαπίκωφ στην οικογένεια του Ομίλου, να του ευχηθεί υγεία πρώτα απ’ όλα και πολλές επιτυχίες για τον ίδιο και τους αθλητές του Ομίλου που θα καθοδηγεί. Η στήριξη του Δ.Σ. στον κ. Λαπίκωφ είναι αδιαπραγμάτευτη και θα ενισχύσει στα μέγιστα το έργο του σπουδαίου προπονητή.

 

 

 

Back to top button