ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Κοσμάς Βαρσάμης για τις δηλώσεις Τσιτσιπά

 Ζήτα και την δική μας “γνώμη” αν θέλεις, για την προετοιμασία και τις προπονήσεις σου!

Μάλλον με καθυστέρηση λόγω καλοκαιρινής ραστώνης αντιλήφθηκα τις δηλώσεις Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τα εμβόλια, όπου μας λέει την “άποψη του” για ιατρικά ζητήματα που προφανώς δεν γνωρίζει αλλά παρόλα αυτά επιμένει και αυτός και ο αξιότιμος πατέρας του για την ορθότητα τους.
Αν δεν τον πείθουν οι τεκμηριωμένες αναλύσεις των ειδικών που κατέθεσαν κόπους μιας ολόκληρης ζωής πάνω στην ειδικότητα ευθύνης τους τότε να να τον πείσουν τα πρόσφατα στοιχεία για πιθανή σοβαρή νόσηση ανθρώπων της ηλικίας του.
Επίσης να μας πει αν αντιλαμβάνεται την έννοια της κοινωνικής ευθύνης που έχει και αυτός ειδικά μετά τις τεράστιες επιτυχίες που έφερε στην πατρίδα μας κάνοντας μας περήφανους.
Αγαπητέ Στέφανε ο ρόλος σου ως ενός εμβληματικού αθλητή πρότυπο που καμαρώνουμε, είναι να στηρίζεις την κοινωνία μέσω της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που πρέπει να δείχνεις. Και αυτό το μήνυμα από εσένα μπορεί να περνά ευκολότερα ειδικά προς τους νεότερους.
Αν δεν μπορείς να εκπληρώσεις αυτό το καθήκον σου κάνοντας ζημιά όπως τώρα, τότε καλύτερα να ασχοληθείς μόνο με αυτό που πραγματικά σε θαυμάζουμε και ζήτα και την δική μας ” γνώμη” αν θέλεις για την προετοιμασία και τις προπονήσεις σου!
Ίσως βοηθήσουμε.
Πραγματικά με θλίβει το περιστατικό που διάβασα με αρκετή καθυστέρηση.
 

Back to top button