Καστοριά

Στάθης Μασκαλίδης: Τα όνειρα που έκανε παιδί τα βλέπει να πραγματοποιούνται!

Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση τα όνειρα που έκανες παιδί να τα βλέπεις να πραγματοποιούνται. Πού να φανταζόμουν, όταν διάβαζα τις ιστορίες της θρυλικής τετράδας, στα νεανικά μου χρόνια (όχι μόνο) πως θα ερχόταν μια εποχή που και δικές μου ιστορίες θα συμπεριλαμβάνονταν στο ιστορικό αυτό περιοδικό.
Στάθης Μασκαλίδης
—————————————————-
Ολοκληρώθηκε η εικονογράφηση και του 15ου τεύχους του Μικρός Καου-μπόυ, σε ένα εξαιρετικό σενάριο του Στάθη Μασκαλίδη, που θα κυκλοφορήσει όπως πάντα από τις Εκδόσεις Άγρια Δύση τον Σεπτέμβριο.
Αγγίζοντας πλέον τα 3 χρόνια συνεχούς έκδοσης των νέων περιπετειών της θρυλικής τετράδας, και την ολοκλήρωση ήδη των πρώτων 15 τευχών (ποιος θα το περίμενε!), θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες και φίλους και για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουν δείξει στα πονήματα όλης της δημιουργικής ομάδας μας. Χωρίς ΟΛΟΥΣ εσάς, δεν θα γινόταν το όνειρό μας (σας) πραγματικότητα.
Ασφαλώς πολλά ευχαριστώ στους Κάπτεν Κούπερ, Στάθης Μασκαλίδης, Dionysis Marathias, Chryssa Gioni, Antreas Constantinou, για την εξαιρετική συνεργασία όλους αυτούς τους μήνες, και ασφαλώς τον Christos Nastos από την λατρεία και την αφοσίωση του οποίου ξεκίνησαν όλα.
Πάμε δυνατά για τα επόμενα 15 τεύχη!
Kostas Fragiadakis

Back to top button