Καστοριά

Καστοριανοί Ελληνοαμερικανοί επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Σαββόπουλο (φωτογραφίες)

ελληνοαμερικάνοι

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκαν την Δευτέρα   23 Αυγούστου 2021, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης Δήμος Σιώκης,  καθώς και Ελληνοαμερικανοί με καταγωγή από την Καστοριά, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή μας στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης που προγραμματίζεται για τη δράση του συλλόγου, και η οποία υποστηρίζεται ενεργά τόσο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς όσο και από το  Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τους επισκέπτες της περιοχής μας και τους ευχήθηκε μια καλή και ευχάριστη διαμονή στα πάτρια εδάφη. Ταυτόχρονα τους ενημέρωσε για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και για τη δυνατότητα παραχώρησης ενός παραδοσιακού αρχοντικού, που τέθηκε σε προηγούμενη συνάντηση από τον κ. Σιώκη, κάτι που εξετάζεται σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη κα την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς Ανδρομάχη Σκρέκα.

Από την πλευρά τους ο κ. Σιώκης ενημέρωσε τις ενέργειες που έχει δρομολογήσει ή προγραμματίζει να υλοποιήσει ο σύλλογος για την περιοχή μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, στο τέλος της συνάντησης, εξέφρασε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του συλλόγου, για την έμπρακτη συμπαράσταση που δείχνουν προς τον Καστοριανό λαό, καθώς για πολλά χρόνια τον στηρίζουν με διάφορες δράσεις, αποδεικνύοντας  την αγάπη τους για τη γενέτειρά τους!

ελληνοαμερικάνοι ελληνοαμερικάνοι

Back to top button