ΑθλητικάΚαστοριά

Αυξάνονται οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς που συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα

Τεράστια επιτυχία για 4 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και στο Βαλκανικό με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας

Μετά από τον αγώνα αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 οι παρακάτω αθλητές κι αθλήτριες εντάσσονται στις τάξεις της Εθνικής ομάδας:

Αναστασιάδου Ευαγγελία, θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών/γυναικών (U23) που θα διεξαχθεί στην πόλη Kruszwica της Πολωνίας 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Νάτσιουλα Στέλλα, θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Μόναχο της Γερμανίας 9 και 10 Οκτωβρίου 2021.

Ντίκος Αντώνης, θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Νάτσιουλα Ελένη, θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Οχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμμετείχαν και είχαν πολύ καλή εμφάνιση και οι Χρήστου Κωστής και Γιαννηκότσιου Θώμη, χωρίς δυστυχώς να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα αυτή τη φορά.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές κι αθλήτριές του που συμμετείχαν στον αγώνα αξιολόγησης και ιδιαίτερα τα παιδιά που ανήκουν στις τάξεις της Εθνικής ομάδας πλέον, καθώς και την προπονήτριά τους Σιαραφέρα Βούλα για την πολύ σπουδαία αυτή διάκριση και για την ανάδειξη του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς ως ενός σωματείου “τροφοδότη” πλέον, της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας.

Φιλοδοξία πλέον για τον Ν.Ο.Κ. η ένταξη κι άλλων ακόμα αθλητών κι αθλητριών στην Εθνική ομάδα, προκειμένου να αναδείξουν σε μέγιστο βαθμό το ταλέντο το οποίο διαθέτουν και την προσπάθεια που με μεγάλη επιμονή και υπομονή καταβάλουν καθημερινά.

Back to top button