ΑθλητικάΚαστοριά

Στα κιτρινόμαυρα ο Φίλιππος Τσιαχτσίρας!

https://1.bp.blogspot.com/-KG4UuZuVA9k/YSdHXhe53AI/AAAAAAAAaec/mWSfJWMcHIIde2E1a697kUx042udq6OhwCLcBGAsYHQ/s388/-0.jpg

Επιτέλους, τέλος στο σήριαλ της έντονης μεταγραφολογίας για τον νεαρό καλαθοσφαιριστή του ΑΣ Καστοριάς Φίλιππο Τσιαχτσίρα.

Ο 16χρονος ταλαντούχος αθλητής των γουναράδων συμφώνησε τελικά με την ομάδα του Άρη στην οποία και θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο.

Ο Φίλιππος Τσιαχτσίρας από μικρή ηλικία αγάπησε το μπάσκετ και αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του ΑΣ Καστοριάς, δείχνοντας πολύ γρήγορα το ταλέντο του αλλά και τις μεγάλες του δυνατότητες, έχοντας αρκετές συλλογικές και ατομικές διακρίσεις σε διάφορες διοργανώσεις.

Ο 16χρονος διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μπάσκετ της Δυτ. Μακεδονίας και όχι μόνο, καθώς και ο ψηλότερος αθλητής (2,04) πανελλαδικά στην ηλικία του και αγωνίζεται στη θέση PF.

Όπως ήταν φυσικό το ταλέντο αλλά και οι ικανότητές του  δεν πέρασαν απαρατήρητα από μεγάλες ομάδες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού. Το έντονο σήριαλ της μεταγραφολογίας  ξεκίνησε από πέρσι με σημαντικές προτάσεις από αρκετά σωματεία της Α1, καθώς και από δύο ομάδες της Ευρώπης.

Τελικά, ο Φίλιππος Τσιαχτσίρας αποφάσισε να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Τόσο ο αθλητής όσο και η διοίκηση του ΑΣ Καστοριάς συμφώνησαν σε όλα με τους κιτρινόμαυρους, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sentranews.gr, σήμερα θα πέσουν και επίσημα οι υπογραφές.

Το sentranews.gr και η εφημεριδα ΣΕΝΤΡΑ εύχεται στον Φίλιππο καλή σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα

sentranews.gr

Back to top button