Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά: Συγχαρητήρια μηνύματα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Συγχαρητήρια μηνύματα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Δημήτρης Σαββόπουλος:
«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και έδωσαν τη μάχη τους, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σηματοδοτεί για όσους επέτυχαν, την έναρξη ενός νέου, δημιουργικού και ξεχωριστού κεφαλαίου στη ζωή τους. Αυτό της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που αποτελεί σπουδαίο εφόδιο για την μετέπειτα εξέλιξη του καθενός από εσάς.

Ακόμη όμως και όσοι δεν τα καταφέρατε, να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Νέες επιλογές θα ανακύψουν σίγουρα στη ζωή σας, τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσετε με σύνεση. Το μέλλον σας ανήκει.

Μαζί με τα παιδιά, αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που τους έδωσαν απλόχερα, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Καλή συνέχεια σε όλους σας με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Καλό ξεκίνημα!!»

Γιάννης Κορεντσίδης:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές, που από σήμερα είναι φοιτητές, που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές προτίμησης τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα συγχαρητήρια είναι διπλά, διότι αυτός ο στόχος, ευοδώθηκε κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες σε πρωτόγνωρες εκπαιδευτικές καταστάσεις λόγω της πανδημίας.
Αποδεικνύεται όμως, πως όταν υπάρχει επιμονή και προσήλωση, η επιτυχία είναι κοντά.
Τα χαμόγελα αυτής της επιτυχίας δε, επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς αυτών των παιδιών, που όλο το προηγούμενο διάστημα στάθηκαν επάξια δίπλα τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.
Για όσους δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην σχολή προτίμησης τους, η προτροπή είναι, να μην το βάλετε κάτω στη ζωή σας, να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά για τους στόχους σας, γιατί η ζωή είναι μπροστά σας.
Καλές σπουδές!

Πάνος Κεπαπτσόγλου:

Εύχομαι η σημερινή ημέρα ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να έφερε χαμόγελα και ικανοποίηση στα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Η χρονιά και οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, γι’ αυτό και η προσπάθεια και μόνο αξίζει διπλά. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν, καλή δύναμη σ΄ αυτούς που συνεχίζουν. Ένα να θυμάστε: τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Μαρία Αντωνίου:

Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, καθώς και όσους δεν έπιασαν το στόχο, αλλά έδωσαν τον αγώνα τους.
Είμαι βέβαιη ότι με θέληση, υπομονή και πολλή δουλειά ένα φωτεινό και λαμπρό μέλλον είναι μπροστά. Για όλους τους νέους της πατρίδας μας !
Δικό μας χρέος και στόχος, να συμβάλλουμε ουσιαστικά και αποφασιστικά για μία αναβαθμισμένη Παιδεία και στο χτίσιμο γενεών καλύτερων από τις προηγούμενες.
Πολλά και θερμά συγχαρητήρια, επίσης, σε εκπαιδευτικούς και γονείς.
Καλή αρχή και καλή φοίτηση στα παιδιά μας !

 

 

 

 

Back to top button