Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Ένα ακόμη αρκουδάκι θύμα τροχαίου (φωτογραφίες)

Το γνώρισα από μωρό πριν λίγους μήνες να ανακαλύπτει με περιέργεια τι γήινη αίσθηση, ότι ακουμπούσε έπαιζε μαζί του, αεικίνητο, μες τα ανοιξιάτικα λιβάδια να έτρεχε κάθεδεκάλεπτο να μυρίσει λίγο μητέρα και αυτή με το βλέμμα της του΄λεγε … εδώ είμαι .
Στην σύντομη πορεία ανακάλυψε καινούρια μυστικά που τότε του τα έκρυβε η μαμά του, κατάλαβε ότι τα ηλιόλουστα πρωινά δεν πια δικά του και τα λουλούδια που έπαιζαν μαζί του ήταν πρόσκαιρα, θαμπή ανάμνηση κάποιων ματιών του και το φως της ημέρας θλιβερό .
Σάββατο το βράδυ δεν μπόρεσε να ακούσει τα τελευταία καλέσματα απ’ την φωνή της, ήταν οι ανάσες του πόνου για το τελευταίο του ταξίδι που δεν το αφήναν, ήταν το βαθύ σκοτάδι που έπεφτε στα ανοιχτά μάτια του …κάνεις δεν σε ακούει μικρέ μου…
ξαναταξίδεψε στα κρυμμένα λιβάδια σου μακριά από μας.
Νίκος Παναγιωτόπουλος

Η ανακοίνωση του «Αρκτούρου»

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αρκουδάκι σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 28 Αυγούστου στον επαρχιακό δρόμο Δισπηλιού – Κορησού στην Καστοριά.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το άτυχο ζώο προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο μαζί με την μητέρα και το αδερφάκι του. Ευτυχώς η μαμά αρκούδα με το άλλο μικρό δεν χτύπησαν, ενώ και η οδηγός ήταν καλά στην υγεία της.

 

 

Back to top button