ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αυλαία για τις εκδηλώσεις Αυγούστου του Δήμου Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι τρεις υπέροχες συναυλίες και Surviror Games σημείωσαν μεγάλη επιτυχία

Με μία μαγευτική συναυλία του Χρήστου Θηβαίου  στα Πλινθόχτιστα του Άνω Κρανιώνα Κορεστείων, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021».

Με φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, οι δημότες Καστοριάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις υπέροχες συναυλίες αγαπημένων και καταξιωμένων καλλιτεχνών: του Κώστα Μακεδόνα (σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς), του Χρήστου Θηβαίου και του Κώστα Αγέρη, καθώς και να συμμετέχουν στα Surviror Games σε Καστοριά και Μεσοποταμία, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Ο κόσμος αγκάλιασε τις εκδηλώσεις απολαμβάνοντας τις όμορφες βραδιές του Αυγούστου, με την αυλαία να πέφτει σε ένα μοναδικό χώρο, αυτόν του Άνω Κρανιώνα, όπου ο Χρήστος Θηβαίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τραγούδια γνώριμα που το κοινό δε δίστασε να τραγουδήσει μαζί με τον καλλιτέχνη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίησή της, ενώ μία σύντομη αναφορά στην ιστορία και τη μοναδική αρχιτεκτονική των χωριών – μνημείων των Κορεστείων, έκανε ο φιλόλογος, Αλέξανδρος Μακρίδης.

Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί θερμά:

Την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Την Αναπτυξιακή Καστοριάς

Τα Τοπικά Συμβούλια Μεσοποταμίας, Δισπηλιού, Κορεστείων και τους Προέδρους των Τ.Κ. Κρανιώνα και Χαλάρας

Τον φυσιολατρικό Σύλλογο Νεολαίας Μεσοποταμίας

Την «Αστραπή» Μεσοποταμίας

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού

Τον Π.Α.Σ. Λεύκης

Τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Γυναικών Κορεστείων

Τον κ. Δημήτρη Σίσκο

Και όλους τους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς, που υποστήριξαν ουσιαστικά την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

 

Back to top button