Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Προσφορά της Skyexpress μέχρι σήμερα: Καστοριά-Αθήνα 24,90€

Γύρισες; Ξαναφύγε. Κλείσε θέση από €24,90

Κλείσε θέση από €24,90*.
Ισχύει για προορισμούς εσωτερικού.
Πρόλαβε έως 31 Αυγούστου!

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και ισχύει για κρατήσεις θέσεων από 16/8/21 – 31/8/21 για πτήσεις από 9/9/21 έως 30/11/21.

Η τιμή εισιτηρίου από 24,90€ αφορά αναχωρήσεις από: Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία, Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καστοριά και Λήμνο προς Αθήνα και πτήσεις από Σκύρο, Χίο και Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη.

Για αναχωρήσεις από Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Κω, Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σκιάθο και Κεφαλονιά προς Αθήνα και πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Σκύρο, Ηράκλειο και Κέρκυρα και πτήσεις από Μυτιλήνη, Σάμο και Κέρκυρα προς Θεσσαλονίκη, η τιμή εισιτηρίου είναι από 33,90€.

Οι αναχωρήσεις από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ικαρία, Ιωάννινα, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Καστοριά, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κοζάνη, Κύθηρα, Κω, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο, Χανιά και Χίο επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους αεροδρομίου και η τιμή εισιτηρίου είναι από 38,90€.

skyexpress.gr

Back to top button