Καστοριά

“Μαζί Σου”: Ευχαριστίες σε δωρητές

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών
¨Μαζί Σου¨
εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στους
. Οικογένειες Γεωργίου Νικητίδη, Ιωάννη Νικητίδη και Θεόδωρου Γουρδομιχάλη, οι οποίες προσέφεραν αντί στεφάνου, στην μνήμη του αγαπημένου τους πατέρα και πεθερού Χαράλαμπου Νικητίδη, δωρεά προς τον Σύλλογο.
. Οικογένεια Καίτης Νικητίδου – Παναγιώτου, η οποία προσέφερε αντί στεφάνου, στην μνήμη του αγαπημένου τους θείου Χαράλαμπου Νικητίδη, δωρεά προς τον Σύλλογο 150 €.
. Οικογένεια Γεωργίου Γουρδομιχάλη, η οποία προσέφερε αντί στεφάνου, στην μνήμη του αγαπημένου τους συμπέθερου Χαράλαμπου Νικητίδη, δωρεά προς τον Σύλλογο 50 €.
. Υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς, οι οποίοι προσέφεραν, στην μνήμη του Χαράλαμπου Νικητίδη, πατέρα της συναδέλφου των Σπυριδούλα Νικητίδου, δωρεά προς τον Σύλλογο 137 €.
. κ. Αλεξάνδρα Αθανασίου, η οποία προσέφερε στην μνήμη του Δημητρίου Ταλίδη, δωρεά προς τον Σύλλογο 50 €.
Με την ενέργεια τους αυτή συμμετείχαν στη φιλάνθρωπο δραστηριότητα που αναπτύσσει το σωματείο μας για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών συνανθρώπων μας που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια.
Με εκτίμηση το Δ.Σ
ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.6948032803 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Back to top button