ΑθλητικάΚαστοριά

H Κυπριακή Ομοσπονδίας Κωπηλασίας στο Μαυροχώρι

Στην πόλη της Καστοριάς βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για να συμμετάσχει στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που πραγματοποιείτε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και η διοργάνωση τους, έχει ανατεθεί στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας αποτελείται από έξι αθλητές: Τρίσταν Μιχαηλίδης και Χρύσανθος Νικολάου στο διπλό σκιφ παίδων, Ντέιβιντ Τρέμσιν στο σκιφ παίδων, Βασιλική Χαραλάμπους και Άντρια Νεοφύτου στο διπλό σκιφ κορασίδων και Σοφία Σιάφη στο σκιφ κορασίδων.

Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στην απόσταση των 1000m.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονήτριες Μήδεια Χ”Ξενοφώντος και Μαρία Γεωργίου.

Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή επιτυχία.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας ΟΠΑΠ Κύπρου, UNICARS LTD και Medochemie Ltd για την οικονομική στήριξη. Ευχαριστούμε την ΚΟΕ που παραχώρησε τον ρουχισμό αποστολής καθώς επίσης την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου για την αποδοχή της συμμετοχής στους αγώνες αφού έτσι μπορούμε να δώσουμε ευκαιρία στους αθλητές μας να αγωνιστούν στο εξωτερικό και με παιδιά πέρα από τον κυπριακό χώρο.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

rowing.com.cy

 

 

 

Back to top button