Καστοριά

Ανακοίνωση του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων

Όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζετε βρισκόμαστε σε αναστολή λειτουργίας από τον Μάρτιο του 2020. Δεδομένης της έξαρσης της πανδημίας και σεβόμενοι πάντα τις αποφάσεις της κυβέρνησης, παραμείναμε κλειστοί, χωρίς την πραγματοποίηση οποιασδήποτε πολιτιστικής εκδήλωσης.
Αυτό συνεχίστηκε και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021, παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες της χώρας επαναλειτούργησαν.
Το ΔΣ του Συλλόγου των Απανταχού Κλεισουριέων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μετά και την αναγκαστική παράτασή του λόγω COVID-19, θα προσπαθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα, και εφόσον το επιτρέπουν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης, να πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση και την διεξαγωγή των εκλογών, για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Το ΔΣ του Συλλόγου των Απανταχού Κλεισουριέων επιθυμεί την εκδήλωση πολλών υποψηφίων έτσι ώστε να πλαισιωθεί το Νέο Δ.Σ με νέα μέλη.Το επίπεδο που λειτουργεί πλέον ο Σύλλογος μας είναι υψηλό. Η συμμετοχή των μελών και υποψηφίων με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, είναι η προϋπόθεση για να διατηρηθεί ο Σύλλογος και να διευρύνει τις δραστηριότητες του, ώστε να συνεχίσει το έργο του.
Παρακαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ως υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του Συλλόγου στις επικείμενες εκλογές Μπορείτε να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα στο Facebook ή μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Κα Κατερίνα Μαστορέκα στο τηλ.6934927549 ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΔΣ.Σας ευχαριστούμε πολύ.

Back to top button