Καστοριά

Καστοριά: Το πιο καινοτόμο πρόγραμμα pre-junior στο ΚΞΓ Τσαγγάλη

Το ΚΞΓ ΤΣΑΓΓΑΛΗ παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες και ικανότητες παιδιών προσχολικής & πρώτης σχολικής ηλικίας, βασισμένο στη Θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης (Multiple Intelligences Theory) και στη βιωματική, μαθητοκεντρική εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Τραγούδια, παιχνίδια, χειροτεχνίες, δραματοποίηση, διήγηση μικρών ιστοριών στηνΑγγλική γλώσσα και ομαδοσυνεργατική διδασκαλία θα είναι τα μέσα με τα οποία οι μικροί μαθητές θα διδαχθούν τα Αγγλικά!

Σκοπός και στόχος του προγράμματος είναι να μάθουν τα παιδία τη ξένη γλώσσα με τον ίδιο τρόπο που έμαθαν τη μητρική τους. Να εκτεθούν δηλαδή πρώτα σε αυτή αναπτύσσοντας ακουστικές κι επικοινωνιακές δεξιότητες , πριν αρχίσουν να μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν!

Το Πρόγραμμά My little House of English και η δημιουργός του Ελισάβετ Βέλιου βραβεύτηκαν από επιτροπή Ελλήνων και Ξένων Ακαδημαϊκών και Διεθνούς Φήμης Εκπαιδευτικών στα ELT Excellence Awards 2020, τη μεγαλύτερη διάκριση για την ξενόγλωσση εκπαίδευση, ανάμεσα σε εκατοντάδες σχολεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στα Μεγάλα Νήπια και την Α’ Δημοτικού και εισάγει τα παιδιά στην ξένη γλώσσα σαν να είναι η μητρική τους μέσω της ανακάλυψης, του messy play, της παιγνιώδους μάθησης και της τέχνης.

Στόχοι kindergarten τμημάτων στην εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

  • Να εκτεθούν φυσικά στην Αγγλική γλωσσά ώστε να καταφέρουν να πετύχουν προφορά παρόμοια με όσων τα Αγγλικά είναι η μητρική τους γλώσσα.

 

  • Να έρθουν σε επαφή με τις έννοιες της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικής κουλτούρας. Να αγαπήσουν την Αγγλική Γλώσσα!

 

  • Οι μαθητές να διδαχτούν μέσω διαθεματικών στοιχείων και δραστηριοτήτων τη δημιουργική συνειδητοποίηση και την προώθηση αξιών όπως η συνεργατικότητα και ο αλληλοσεβασμός.

Οι εγγραφές άρχισαν!

Επισκεφτείτε το ΚΞΓ Τσαγγάλη και ενημερωθείτε για το μοναδικό πρόγραμμα My Little House of English καθώς και για την φιλοσοφία αυτού του όμορφου σχολείου.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα εώς Παρασκευή

10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00

Τηλ. 24670-83833

Αθ. Διάκου 88

[email protected]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καστοριά: Τι διαφορετικό έχει αυτό το όμορφο σχολείο;

Back to top button