ΑθλητικάΚαστοριά

Δυο Καστοριανοί ποδηλάτες στον «3rd Olympus Hill Climb»

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΣ Πηνειός, η «Cycling Hellas» και ο Δήμος Δίον Ολύμπου συνδιοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά τον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης μαζικής εκκίνησης με την επωνυμία «3rd Olympus Hill Climb- ΝΡ Ασφαλιστική» στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο αγώνας διεξήχθη στην περιοχή του Ανατολικού Ολύμπου και στόχο είχε αφενός την τουριστική ανάδειξη της ορεινής περιοχής του Ολύμπου και της παράκτιας γραμμής και αφετέρου την ανάδειξη του αθλήματος της ποδηλασίας.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν και δύο αθλητές του Α.Σ.Ρ. Έλαφος,απο την καστορια, οι οποίοι και κατάφεραν να διακριθούν. Πρόκειται για τον Γιάννη Δέλλιο που τερμάτισε στην 6η θέση στην κατηγορία Μάστερ Δ’ και τον Δημήτρη Χαλαγιάννη που κατετάγη 6ος στην κατηγορία Μάστερ Β’.
Με αφορμή την συμμετοχή των δύο αθλητών του στο «3rd Olympus Hill Climb- ΝΡ Ασφαλιστική» ο ΑΣΡ Έλαφος εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:
«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Ιωάννη Δέλλιο και Δημήτρη Χαλαγιάννη για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στον αγώνα ‘’3rd Olympus Hill Climb- ΝΡ Ασφαλιστική’’. Κατέκτησαν την 6η θέση στην κατηγορία τους. Καλή συνέχεια!».

 

Back to top button