ΑγροτικάΚαστοριά

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας στη ΔΕΘ (φωτογραφίες – βίντεο)

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται πως θα έχει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίπλα στους γιατρούς, τον Πρόεδρο του ΠΙΣ Αθ.Εξαδάκτυλο, τον Πρόεδρο του ΙΣΘ Νίκο Νίτσα, τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, τον Καστοριανό Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Γιάννη Στυλιάδη και πολλούς ακόμη συναδέλφους ιατρούς.
Στη συνέχεια με τον δικό μας Αν.Καθηγητή Χημείας και Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Ιωάννη Κατσογιάννη και τον Καθηγητή Χημικής και Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του ΑΠΘ Θοδωρή Καραπάντσιο.
Τέλος πάντα δίπλα, όπως και στις δύσκολες μέρες της καραντίνας, στον Φώτη Τσόπρα που με το Αγρόκτημά του προχωρεί μπροστά.
———————————————————
Δύο εκπλήξεις επιφύλασσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν επισκέφθηκε το σταντ του στην 85η ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός δεν έφυγε με άδεια χέρια, αλλά με ένα αναμνηστικό μπλουζάκι και μια «προφητική» φωτογραφία…

Ειδικότερα, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ 2021 το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας, τού δώρισε μία αναμνηστική μπλούζα με τη στάμπα «ΕμβολιάΖΩ», μία πολυετή καμπάνια του Συλλόγου για την αναγκαιότητα των εμβολίων, στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κοινού για τα οφέλη τους. Αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη…
Η δεύτερη έκπληξη – σύμφωνα με το voria.gr – ήταν ένα μπάνερ που ήταν αναρτημένο στο σταντ του Συλλόγου και απεικόνιζε τον πρωθυπουργό στην 84η ΔΕΘ να κρατά έντυπο της εκστρατείας «ΕμβολιάΖΩ», δηλαδή προ πανδημίας του κορoνοϊού. Η φωτογραφία αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έσπευσε σήμερα να τη δείξει σε όλους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η φωτογραφία αυτή, μην νομίζετε ότι είναι τωρινή, είναι πριν την πανδημία. Ήταν προφητική!».
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για τη μάχη που δίνει στην αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ ζήτησε οι γιατροί να κάνουν τη διαφορά και να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.
Ζήσης Τζηκαλάγιας

Βίντεο από voria.gr

Back to top button