ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που αναδείχθηκαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 (φωτογραφίες)

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρέλαβαν τα βραβεία τους οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καστοριάς, τα έργα των οποίων αναδείχθηκαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Συνολικά βραβεύτηκαν 20 μαθητές, 10 από την κάθε ηλικιακή ομάδα, που διαγωνίστηκαν με θέματα: «Σημαίες και Λάβαρα της Ελληνικής Επανάστασης» για Α’, Β’, Γ’ τάξη και «Ηρωíδες και Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης» για Δ’, Ε’, ΣΤ’, τάξη.
Τα παιδιά, που συνοδεύονταν από τους γονείς τους, καλωσόρισε στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πέτρος Δοκόπουλος, ο οποίος παρέδωσε τα βραβεία στους μαθητές.
«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και αποτύπωσαν στις ζωγραφιές τους τα θέματα που τους θέσαμε.  Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πάρα πολύ όμορφο», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.
Στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εκτέθηκαν όλα τα έργα των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό προκειμένου να τα δουν οι παρευρισκόμενοι.

 

Back to top button