ΑθλητικάΚαστοριά

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και τις επιτυχίες του (βίντεο)

Οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς επέστρεψαν από τους βαλκανικούς αγώνες  με τέσσερα μετάλλια, τρία χρυσά και ένα αργυρό. Με 60 παιδιά στα τμήματα του ομίλου, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της κωπηλασίας.

Δικαιολογημένα ο Παναγιώτης Μητρούδης, πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, αισθάνεται υπερήφανος για τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών. Για όσους γνωρίζουν η κωπηλασία είναι το μόνο σπόρ που ασκεί ολόκληρο το σώμα.

Οι κωπηλάτες στην Καστοριά από τα 13- 14 έτη ξεκινούν την κωπηλασία. Με την αγωνιστική και την αρχάρια ομάδα οι προοπτικές του αθλήματος είναι πολλές. Επιπλέον, με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην λίμνη, η πόλη πήρε ζωή και γέμισε κόσμο.

Εάν υπάρξει αναβάθμιση των υποδομών τότε θα μπορέσουν οι νεαροί αθλητές να πετύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους και ο σύλλογος χρειάζεται στήριξ, τονίζει ο κ. Μητρούδης.

Ο κωπηλάτης Κώστας Χρήστου, κατακτώντας την έκτη θέση στην παγκόσμια κατηγορία εφήβων εκφράζει την αγάπη του για το άθλημα και είναι το μέλλον της κωπηλασίας.

Ρεπορτάζ: Σοφία Ζουζέλη

ertnews.gr

Back to top button