Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

“Τα ρέστα”

Στα σίγουρα δεν περιμένεις ακριβώς τον εκλεγμένο βουλευτή της ΝΔ να επικαλείται ότι κομίζει την βαριά επιστολή 33 κατοίκων και επιχειρηματιών, που υποτίθεται ότι εδράζονται στον δρόμο Δισπηλιού – Καστοριάς, με την οποία ζητούν την υποβάθμιση του δρόμου σε… πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο. Και ότι επειδή του το ζήτησαν, πρέπει να ικανοποιηθούν! 
Διαβάστε επίσης:
Λόγος & Αντίλογος
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
«Το διοικείν εστί προβλέπειν»
Εξεπλάγην δυσάρεστα διαβάζοντας στο τελευταίο τεύχος της ΟΔΟΥ την είδηση του μη εμβολιασμού του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη. 
ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Με ποια ακριβώς κριτήρια γνωμοδότησε το δημοτικό συμβούλιο; Ενώ ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του δήμου εισηγήθηκε αρνητικά για το θέμα του 2ου Δημ. Σχολείου, ο κ. Κορεντσίδης με το ΔΣ γνωμοδότησαν υπέρ του κλεισίματος του ιστορικού σχολείου.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ-ΖΩΗΣ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ:
Ο Βασiλειος Δoϊκος και η συμμετοχή του 
στα μουσικά πράγματα της Καστοριάς
Από το 1924 και μετά, τροποποιούνται τα μουσικά δεδομένα και μια νέα πραγματικότητα δημιουργείται στο χώρο της μουσικής στην πόλη της Καστοριάς. 
Λόγος & Αντίλογος
Kastoria SOS: «Γιατί αναζητάμε την 
υποβάθμιση της Καστοριάς μας;»   
Με επίμονα έγγραφα ο βουλευτής Καστοριάς κ. Τζηκαλάγιας προωθεί τον υποβιβασμό τις εθνικής οδού Δισπηλιό – Καστοριάς σε επαρχιακή οδό!
ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Η έξοχη αυτή θρησκευτική προσωπικότητα ευεργέτησε το Γένος όσο κανείς άλλος στα σκληρά εκείνα χρόνια της Τουρκοκρατίας
ΟΔΟΣ:
Σιάτιστα
Κυκλοφόρησε ή και διανεμήθηκε – προτιμήθηκε να διαδοθεί στο internet και τα διάφορα ενημερωτικά δίκτυα η φωτογραφία του σεβ. μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου… 
-Νεότερα για την πανδημία
 
-Νικόλαος Δόϊκος
 
-Άκης Τσοχατζόπουλος
 
-Ζήσης Τζηκαλάγιας
…κι άλλα.
Πέμπτη 16.9.2021 | 1095

Back to top button