Καστοριά

Λυδία Ζέρβα: “Είμαι έτοιμη να προσφέρω θέαμα”

Το όνομά μου Λυδία! Μπήκα στην ομάδα SXS πριν από δύο χρόνια. Τι έγινε πριν από δύο χρόνια; Πανδημία, ακυρώθηκαν εκδηλώσεις, χάθηκαν δουλειές, όλος ο κόσμος πέρασε δύσκολα και ακόμα περνάει και ας πούμε ετοιμάστηκα, προπονήθηκα και ήμουν έτοιμη για να εμφανιστώ στις αρένες και δεν τα κατάφερα λόγω της κατάστασης.
Παρόλο που διανύουμε δύσκολες εποχές τώρα είμαι έτοιμη να προσφέρω θέαμα στα μάτια των ανθρώπων που στήριξαν την ομάδα μου όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Νιώθω ευγνωμοσύνη και είμαι περήφανη για όσα κατάφερα και έχω ακόμα να καταφέρω πολλά περισσότερα. Για εμένα αλλά και για τους ανθρώπους που αγαπώ πολύ. Ανοίγουμε νέους ορίζοντες χωρίς περιορισμούς. Έχετε το νου σας!!!!
Το ATV μας είναι ετοιμοπόλεμο για το 2022. Όποιος επαγγελματίας ενδιαφέρεται να με στηρίξει δίνοντάς μου καινοτόμες ιδέες είτε για βίντεο και για διαφήμιση, είτε θέλει να γίνει χορηγός μου μπορεί να επικοινωνήσει μέσω inbox ή μέσω email ([email protected]).
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία KYMCO GREECE Wrapex ART ALEX exhaust system design Makis Service Luxusmoto .gr Ταπετσαριες αυτ/των Σελες μοτο REPSOL RiSE custom Papastavrou Shops

 

 

 

Back to top button