Καστοριά

Το 2ο Δημοτικό και το 3ο Νηπιαγωγείο Μανιάκων ομόρφυναν χάρη στον Σύλλογο Γονέων (φωτογραφίες)

Ο εθελοντισμός, άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη, είναι κατά βάση μία κίνηση καλής θέλησης. Οι τομείς που μπορεί να δραστηριοποιηθεί κάποιος είναι απεριόριστοι. Σαν στόχο έχει να διαμορφώσει μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται.
Σε αυτή τη βάση και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, τα μέλη του Συλλόγου μας προετοίμασαν την αυλή του Σχολείου μας για να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές σε ένα περιβάλλον καθαρό και περιποιημένο όπως αρμόζει στο σχολείο.
Το ΔΣ του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει κάθε γονέα και κάθε παιδί που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να βάψουμε, να κλαδέψουμε, να καθαρίσουμε και να συντηρήσουμε τον προαύλιο χώρο του σχολείου. Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Α΄βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς για την προσφορά των χρωμάτων που απαιτήθηκαν.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις δράσεις αναβάθμισης του Σχολείου, ώστε να γίνει ένας χώρος αναφοράς της κοινότητάς μας και ένα σημείο συνάντησης και κοινωνικοποίησης τόσο των παιδιών μας όσο και των γονιών.

Back to top button