Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Rock Overdose: Δυναμικό το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν με τους The Rumjacks (φωτο – βίντεο)

Η καλοκαιρινή μας σεζόν έκλεισε πολύ δυναμικά με τους φανταστικούς Αυστραλούς The Rumjacks!
Και έκλεισε πολύ επιτυχημένα, όπως ξεκίνησε στις 9 Ιουλίου με τους Nightstalker .
Φέραμε τους Rumjacks με σκοπό να ευχαριστήσουμε το καστοριανό κοινό (και όχι μόνο) για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζει τις διοργανώσεις μας. Δεσμευόμαστε ένα ακόμη πιο δυνατό και γεμάτο συναυλιακό 2022!
Στα της προχθεσινής μέρας λοιπόν, ευχαριστούμε τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου, την Made Of Stone Productions που είχαν την τρελή (όπως αρχικά μου φάνηκε) ιδέα να φέρουμε μια τέτοιου επιπέδου ξένη μπάντα στην Καστοριά, τον Babis Salvarinas για τον εκπληκτικό ήχο και τα φώτα, τον Κώστα Μυλωνά για την συνεργασία, βοήθεια και για το….μυαλό του, τον μικρό του βοηθό που ήταν υπέροχος, τον Αντώνιο Τρύφου για την επιλογή του σετλιστ πριν την έναρξη της συναυλίας και γιατί είναι πάντα δίπλα μας, το El Gato Negro όπου έγινε το επικό after party, το Γραμμόφωνο για το υπέροχο γεύμα και τις νοστιμιές που προσέφερε στη μπάντα, το Byzantium Hotel για την υπέροχη φιλοξενία, τους χορηγούς αρτοποιείο Iris, BROWN Coffee and Bakery , το La Maison για την προπώληση στο Άργος Ορεστικό, τους χορηγούς επικοινωνίας και τον Δημήτρη Ιατρού.
Ευχαριστούμε φυσικά και τον κόσμο που στήριξε και περάσαμε μια βραδιά εκπληκτική από το παρελθόν, ζήσαμε λίγο σε ρυθμούς κανονικότητας πριν τον πολύ δύσκολο χειμώνα που έρχεται.
Τέτοιες κινήσεις ζωντανεύουν την πόλη μας που το έχει τόσο ανάγκη. Και αυτός είναι ο σκοπός μας και αυτό που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Η αστείρευτη αγάπη μας για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ!
Kastoria Live Overdose Events – RockOverdose.gr – Rock Overdose Music Webzine

Back to top button