Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Εκλογές 2023: Δήμος Άργους Ορεστικού (της Κατερίνας Μαρκοπούλου)

Με το βλέμμα στραμμένο στις Δημοτικές εκλογές του 2023, τον μόνο που βλέπεις στον ορίζοντα το Άργος Ορεστικό, είναι ο νυν Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου με 20 έτη συνεχή παρουσία στο χώρο της αυτοδιοίκησης.
Κατάφερε να ξεπεράσει εμπόδια και δυσκολίες, αλλά πάντα κόβει πρώτος το νήμα της νίκης. Αναμφίβολα οι επιτυχίες του, τον κατατάσσουν σε πολύ δυνατό παίκτη της αυτοδιοίκησης.
Οι ερχόμενες εκλογές βρίσκουν και πάλι στην πρώτη γραμμή τον Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου. Από την άλλη δύο δυνατές γυναικείες υποψηφιότητες φαίνεται να έχουν βάλει πλώρη για τον Δημαρχιακό Θώκο.
Η νυν Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Κάλι Κυριακίδου δέχεται πολλές πιέσεις χρόνια τώρα να ηγηθεί ενός συνδυασμού.
Στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις προτίμησε τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και πέτυχε. Οι πιέσεις ωστόσο για αλλαγή ρότας είναι συνεχείς ( παίζει δυνατά και για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ). Προς το παρόν κρατάει χαμηλούς “εκλογικούς” τόνους και χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, όσο φυσικά της επιτρέπεται το ενεργειακό μέλλον της περιοχής.
Στα πολιτικά πηγαδάκια όμως μεγάλη συζήτηση γίνεται για τη Φιλιώ Τοτονίδου δυναμική επιχειρηματία με πλούσιο βιογραφικό και λαμπρές σπουδές. Δε δείχνει να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, αλλά και μόνο το γεγονός της δικής της δυναμικής πορείας στο επιχειρείν, της έντονης κοινωνικής της παρουσίας αλλά και των πολιτικών της συγγενειών θα μπορούσε να ανοίξει διάπλατα το δρόμο της για το Δημαρχείο του Άργους Ορεστικού. Κερδίζει διαρκώς συμπάθειες.
Ήδη πολλοί πιθανολογούν ότι ο νυν Δήμαρχος μόνο από τη Φιλιώ Τοτονίδου, χάνει το Δήμο και σε περίπτωση καθόδου της θα δραπετεύσει ως υποψήφιος Βουλευτής, γιατί δεν έμαθε μέχρι τώρα να χάνει!!
Κατερίνα Μαρκοπούλου

Back to top button