ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Πρόσκληση του Run Greece Καστοριάς προς εθελοντικές ομάδες (αίτηση)

Ελπίζουμε ότι με την αρωγή σας, η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία και η πόλη της Καστοριάς θα κάνει «επανεκκίνηση» του 8ου Run Greece

Αγαπητοί Συνεργάτες-Εθελοντές,

μετά την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε στη διοργάνωση των RUN GREECE των προηγούμενων ετών σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και φέτος στη διοργάνωση του RUN GREECE Καστοριάς 2021 του Ημιμαραθωνίου Δρόμου Καστοριάς και των λαϊκών αγώνων δρόμων  5.000 μ. και 10.000 μ. (RUN GREECE – ΤΡΕΧΩ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 Οκτωβρίου 2021.

Από το Μάρτιο του 2020, λόγω των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του COVID-19, όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι αγώνες σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό ματαιώθηκαν ή  αναβλήθηκαν. Δυστυχώς ματαιώθηκε και η διοργάνωση των αγώνων RUN GREECE 2020 στην πόλη της Καστοριάς. Ήταν μια δυσάρεστη απόφαση, που μας λύπησε όλους, προείχε όμως η προστασία της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με τις διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, από 1 Ιουνίου 2021 επιτρέπονται οι διοργανώσεις εκτός σταδίων, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και οδηγίες που αναπροσαρμόζονται διαρκώς, ανάλογα με τις τροποποιήσεις στους κανόνες ελέγχου των λοιμώξεων, τις συστάσεις και τις ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών.

Αγαπητοί Εθελοντές,

Ελπίζουμε ότι με την αρωγή σας, η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία και η πόλη της Καστοριάς θα κάνει «επανεκκίνηση» του 8ου RUN GREECE, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Με την πεποίθηση ότι θα αποδεχθείτε το αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας

 Αδάμ Κωνσταντίνος                                                           Νεδέλκου Χαρά

ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ομάδα παρακίνησης & εθελοντών  του  RUN GREECE,  αποτελείται από εθελοντές  οι οποίοι έχουν την ευθύνη υλοποίησης  συγκεκριμένων  λειτουργικών αναγκών του  RUN GREECE – ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Βασικές  αρμοδιότητες της ομάδας είναι:  η  τοποθέτηση των συμμετεχόντων στις σωστή σειρά και θέση,  οι εγγραφές και η διανομή του υλικού  στους συμμετέχοντες πριν την εκδήλωση αλλά και κατά την έναρξη στη περιφερειακή ενότητα Καστοριάς,  η διαχείριση των συμμετεχόντων κατά την Έναρξη και τον Τερματισμό στη περιφερειακή ενότητα Καστοριάς,  η παρακίνηση  των μελών των ομάδων, η διαχείριση των σταθμών νερών και υγρών στη διαδρομή και γενικότερα η εποπτεία των χώρων που θα υλοποιηθεί το RUN GREECE-ΚΑΣΤΟΡΙΑ και η συνεργασία με τους  φορείς που διοργανώνουν την εκδήλωση: Περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Περιφερειακή Ενότητα ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , Δήμος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και Σ.Ε.Γ.Α.Σ.Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Για την συμμετοχή τους τα μέλη πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στον υπεύθυνο της ομάδας ενώ  όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ  την αίτηση  στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας ή ηλεκτρονικά στο mail: [email protected] ή  με fax  24670 23746 .

Υπεύθυνη εθελοντών κράτσιου ποπη τηλ 6906635279

Στους εθελοντές παραχωρείται  ιματισμός,  νερό,  αναμνηστική διαπίστευση. 

Καλή διασκέδαση!!!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

  1. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Καστοριάς
  2. Σώμα Εθελοντών-Σαμαρειτών Καστοριάς
  3. Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς
  4. Σύλλογος Φίλων Μοτοσικλέτας Άργους Ορεστικού
  5. Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς «620»
  6. Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Καστοριάς
  7. Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς
  8. Εργαστήριο Λαογραφίας και Παραδοσιακών Χορών «ΟΡΜΟΣ»
  9. Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΣΑΡΣΙ» Καστοριάς
  10. Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ» Καστοριάς
  11. Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» Καστοριάς
  12. Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης «ΜΥΗΣΙΣ» Καστοριάς
  13. Σύλλογος Ατόμων με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» Καστοριάς
  14. Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού
  15. Σύλλογο «ΚΕΛΕΤΡΟΝ» Καστοριάς
  16. Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΙΑΣ»
  17. 1ο Σύστημα Προσκόπων Καστοριάς
  18. Γυμναστήριο BENEFIT FITNESS CLUB
  19. κ. Γεώργιο Τσιαούση-Καρδιολόγο (ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM)
  20. κ. Παναγιώτη Τσιαούση-Χειρούργο (ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM)
  21. κ. Ηλία Κυριαζίδη-Ορθοπαιδικό (ΙΑΤΡΙΚΟ TEAM)

Back to top button