ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΕΠΟ Hello Football Friend: Εκδήλωση ποδοσφαίρου για όλους από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Εγκρίθηκε η πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής για οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων grassroots που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. «Hello Football Friend» και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ετήσιας UEFA Grassroots Week (23-30/9/2021) στις ΕΠΣ Καστοριάς, Ευρυτανίας, Έβρου, Κιλκίς, Θράκης, Πέλλας, Μεσσηνίας.

ΕΠΟ: Hello Football Friend στην Καστοριά Κυριακή 26-09-2021 από την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ 

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Hello Football Friend» περιλαμβάνουν τουρνουά ποδοσφαίρου, ομιλίες σχετικά με την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου και διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος από έμπειρους εκπαιδευτές.

Το πρόγραμμα αφορά αγόρια και κορίτσια  αναπτυξιακών ηλικιών έως 14 ετών από όλο το νομό Καστοριάς και καλούνται να απολαύσουν την χαρά του παιχνιδιού, στο πλαίσιο του προγράμματος Grassroots της Ομοσπονδίας «Hello Football Friend», που εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Λιμναίου οικισμού. 

Στόχος της εκδήλωσης ,είναι η προσέλκυση αγοριών και κοριτσιών στο ποδόσφαιρο από όλο τον νομό καθώς επίσης και ατόμων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες .Επίσης, η  δημιουργία -σε τοπικό επίπεδο- ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους θεσμικούς φορείς του αθλήματος, τους λοιπούς κοινωνικούς εταίρους και την ελληνική οικογένεια, προκειμένου το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων, καθώς και την προβολή του Λιμναίου οικισμού και γενικά της Καστοριάς αφού φωτογραφικό υλικό και βίντεο θα σταλεί σε όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου FIFA UEFA και ΕΠΟ για τον λόγο αυτό έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος χώρος.

Θα ακολουθήσει  ενημέρωση για το σχολικό πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία». Την εκπροσώπηση από την πλευρά της ΕΠΟ θα έχει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τους προπονητές της Ένωσης Θωμά Βελλίδη και Σταύρο Ευαγγελίδη. Την πολύτιμη συμβολή τους θα προσφέρουν οι εκπαιδευτές της ομοσπονδίας.

 

Back to top button