Ελλάδα

Πανεύκολο παγωτό κρέμα-μπισκότο με 3 υλικά

Υλικά συνταγής

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 200 γρ. από τα μπισκότα που σας αρέσουν, χοντροκομμένα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες. Το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά. Το μεταφέρετε στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντας το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίζετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.
Λίγα λόγια για τη συνταγή

Εύκολη, λαχταριστή και οικονομική συνταγή για άσπρο παγωτό με μπισκότα. Δείτε την κανονική συνταγή για Παγωτό Βανίλια πατώντας εδώ.

icookgreek.com

Back to top button