Κόσμος

Τα αδέλφια Κρις και Μικ Τζάγκερ ενώνουν τις δυνάμεις τους: Κυκλοφόρησαν το τραγούδι «Anyone Seen My Heart?» (βίντεο)

Οι αδελφοί Τζάγκερ συνεργάζονται για ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Anyone Seen My Heart?».

Ο Κρις Τζάγκερ συνοδεύεται από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Μικ στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το τραγούδι και οι δυο τους τραγουδούν τους στίχους και χορεύουν σε ένα δωμάτιο.

Ο Κρις Τζάγκερ είπε σε δήλωσή του, σύμφωνα με το Rolling Stone ότι πηγή έμπνευσης για το τραγούδι αποτέλεσε ο ποιητής Τόμας Λόβελ Μπέντοουζ.

«Διάβαζα ένα βιβλίο του Έζρα Πάουντ και ανέφερε τον Μπέντοουζ. Βρήκα το βιβλίο του με τίτλο “Death’s Jest Book”… διάβασα μερικούς στίχους του και τους πήρα και τους έβαλα μουσική» εξήγησε.

Εκτός από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Mixing Up the Medicine» νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Κρις Τζάγκερ δημοσίευσε επίσης τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Talking to Myself».

Ο εκδοτικός οίκος BMG Books αναφέρει για το βιβλίο «Είναι η σειρά του Κρις Τζάγκερ να αποκαλύψει μια από τις πιο πολύχρωμες και εξωτικές περιόδους στη βρετανική πολιτιστική ιστορία. Ξεδιπλώνει την ιστορία ενός ανθρώπου που μεγαλώνει σε βομβαρδισμένα τοπία με δελτία αγοράς τροφίμων στο μεταπολεμικό Ντάρτφορντ, να κινείται στη λαμπερή στην underground σκηνή του Λονδίνου της αντικουλτούρας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και να περνάει μήνες στην Ινδία, προτού ακολουθήσει αυτήν την πορεία.

Καλύπτει τα πάνω και τα κάτω της υποκριτικής και του κινηματογραφικού έργου και την αναζήτηση των δικών του μοναδικών μουσικών περιπετειών που έχουν οδηγήσει σε πολλά άλμπουμ και συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Τελικά, είναι η γοητευτική ιστορία μιας στενά δεμένης οικογένειας και βαθιών αδελφικών δεσμών».

ΑΠΕ

Back to top button