Ελλάδα

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου και αυτόχειρα (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από το έγκλημα, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι με θύμα μία 30χρονη εκπαιδευτικό.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος δράστης, μετά την απόφαση του θύματος να διακόψει τη σχέση της μαζί του, τη σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα. Με την ίδια καραμπίνα έβαλε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του.
Σε σημείωμα δε που βρέθηκε δίπλα του ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη.

Εν τω μεταξύ σοκάρουν οι αποκαλύψεις, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για τη σχέση του με την 30χρονη εκπαιδευτικό, όσο και για την επιθετική συμπεριφορά, που είχε επιδείξει στο παρελθόν έναντι πρώην συντρόφων του.
Ο δολοφόνος και αυτόχειρας φέρεται να ζήλευε παθολογικά το θύμα, σε σημείο που να μην την αφήνει ούτε τηλεόραση να βλέπει μόνη της, έχοντας την απαίτηση να κοιμάται την ίδια ώρα με εκείνον.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες το θύμα επρόκειτο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μετά τη λήξη της σύντομης και δύσκολης σχέσης τους, ωστόσο δεν πρόλαβε.

Επιθετική η συμπεριφορά του δολοφόνου έναντι και των πρώην συντρόφων του

Ο 39χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας – σύμφωνα με πληροφορίες-  είχε βεβαρυμένο παρελθόν στις σχέσεις του.
Πρόσφατα σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» είχε ολοκληρωθεί προκαταρκτική εξέταση για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη πρώην σύντροφό του, ενώ προβλήματα είχε δημιουργήσει και στην πρώην σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί.

Στη δικογραφία εναντίον του είχε περιγράψει περιστατικά βίας και απειλών εναντίον της, με αποκορύφωμα την απειλή της με όπλο όσο αυτή οδηγούσε.

ertnews.gr

Back to top button