ΑθλητικάΚαστοριά

Γράμμος Μαυροχωρίου – Καστοριά 0-6 (φωτο – βίντεο)


Ταρίφα έκοψε η Καστοριά, αφού μετά τις “εξάρες”, που έφερε την περασμένη αγωνιστική στο γήπεδο της, με την Δόξα Αμπελοκήπων, επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ (0-6), στο Μαυροχώρι, επί του τοπικού Γράμμου, στη 2η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Ο αγώνας ήταν ένας; διαρκής μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, που από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού έδειξαν τις διαθέσεις τους.
Στο 5΄, καλή προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή του Σαββόπουλου, μπλόκαρε ο Ανδρεόπουλος Κ. Στο 7΄, σε σέντρα του Σιαραφέρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία των γηπεδούχων. Στο 10΄, σε σέντρα σουτ του Τζερεμέ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20΄ο Τόσκος με σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 0-1. Στο 24΄ ο Τζερεμές εκτέλεσε φάουλ, πάσαρε στον Τσαμτσάκη, ο οποίος έκανε την σέντρα από τα δεξιά κι ο Ευαγγέλου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Καστοριάς (0-2). Στο 28΄μετά από κόρνερ του Τζερεμέ, ο Τσόπρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ανδρεόπουλος Κ. απέκρουσε σωτήρια. Στο 31΄ο Τόσκος έκανε ωραία προσπάθεια, βρήκε με κάθετη πάσα τον Τσαμτσάκη, το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ. Στο 35΄ο Τζερεμές έπιασε σουτ, έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος Κ. Στο 41΄ ο Χριστόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 45΄, μετά από κάθετη πάσα του Τζερεμέ, ο Σιαραφέρας με πλασέ έκανε το 0-3.
Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων, που δεν κλείστηκαν, αλλά προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο 48΄ ο Τσαμτσάκης έκανε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Σαββόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, την έσπασε στον Τσαμτσάκη κι ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-4. Στο 55΄ ο Σίμος έκανε μια μεγάλη μπαλιά, ο Ευαγγέλου κοντρόλαρε υποδειγματικά, μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στο 65΄ο Τζερεμές έκανε ωραία προσπάθεια, πάσαρε κάθετα στον Μπλάντο, ο οποίος έκανε παράλληλη σέντρα κι ο Αφεντουλίδης με σουτ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-5.
Στο 73΄ , μετά από κάθετη μπαλιά του Κύρου, ο Μπλέντας έπιασε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος Κ. Στο 75΄σε σουτ του Αποστόλου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 82΄ νέο σουτ του Αποστόλου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Τζιάρας.
Στο 88΄ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Αφεντουλίδη- Μπλάντου, ο τελευταίος με πλασέ έκανε το τελικό 0-6.
Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Πετρόπουλου Α. και των βοηθών του κ.κ. Πανταζή Κ. και Μακρόπουλο Α., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Ανδρεόπουλος Κ., Παπανέστωρας, Μπιτζίκος, Κρανιάς, Καραμήτρος, Χριστόπουλος, Γιώσης, Κυριάκος, Αποστόλου, Νικολάου, Κοτόρρι
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (60΄Τζιάρας), Τσόπρας, Σιαραφέρας (46΄ Καραγιάννης), Τόσκος, Σίμος (60΄Αφεντουλίδης), Ευαγγέλου, Πήτας (46΄Μπλάντος), Παναγιωτίδης, Τσαμτσάκης (60΄ Κύρου), Τζερεμές, Σαββόπουλος

 

Back to top button