Καστοριά

Κάντε την πόλη μας όμορφη και αυτή θα το ανταποδώσει!

Η αισθητική του εξωτερικού χώρου προδίδει και την εσωτερική αισθητική μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα και απολαμβάνω περιποιημένες αυλές με γούστο. Προσθέτουν στην ζωή μας . Αν πάμε σε μία πόλη θα δούμε τους δρόμους αν είναι καθαροί ,τα πάρκα αν είναι περιποιημένα ,τα λουλούδι ,τις αυλές.
Δεν θα μπούμε μέσα στα σαλόνια να δούμε τα έπιπλα ,τα τραπέζια καρέκλες κλπ. Επομένως θα μεταφέρουν αυτήν την εικόνα του εξωτερικού χώρου της πόλης και στους υπολοίπους. Για σκεφτείτε από μόνοι σας μια πόλη που επισκεφτήκατε πρόσφατα ,τι είπατε πως την σχολιάσατε, τι κριτική κάνατε.
Δίνω θερμά συγχαρητήρια για τον Δήμο και στους αρμόδιους αντιδημάρχους εργαζόμενους καθώς και τους ιδιώτες όσο και όπου που βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση. Να είναι οι εξωτερικοί χώροι περιποιημένοι ,όμορφοι, καθαροί.
Έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε.
Να κάνουμε την πόλη μας γνωστή για την αισθητική της, τα λουλούδια της. (εδώ έχουν δουλειά και κάποιοι γεωπόνοι ειδικοί για λουλούδια που αντέχουν στις κλιματολογικές συνθήκες μας!
Λυπούμαι πολύ που ανάμεσα μας ζουν συμπολίτες που καταστρέφουν τους δημόσιους χώρους. Που σπάζουν λάμπες, παγκάκια.Κάποιοι ανεγκέφαλοι γράφουν πάνω σε πινακίδες τα αρχικά των ομάδων τους (για να τους βρίζουν οι υπόλοιποι;). Ευτυχώς είναι λιγότεροι σε σχέση με παλιά.
Τέλος, κάντε την πόλη μας όμορφη και αυτή θα το ανταποδώσει!
Βασίλης Κωνσταντίνου

 

 

 

Back to top button