Καστοριά

12 οι νικητές του ΤΖΟΚΕΡ στην Κορησό – Πώς παίχτηκαν τα τυχερά δελτία

Δώδεκα είναι τελικά οι τυχεροί του ΤΖΟΚΕΡ, αφού τα δύο δελτία που παίχτηκαν στην Κορησό ήταν ομαδικά, με έξι συμμετοχές το καθένα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο κ. Πέτρος Τσιτσιπάνης, καθώς το πρακτορείο του μοίρασε σχεδόν 37.000 ευρώ, σε δώδεκα τυχερούς της περιοχής μας.

Όπως μας εξήγησε ο κ. Πέτρος, το κάθε ομαδικό δελτίο έχει έξι συμμετοχές και εδώ και τρείς μήνες, σε κάθε κλήρωση παίζει το ίδιο ομαδικό δελτίο  με λίγες παραλλαγές και σχεδόν σε κάθε κλήρωση, πουλάει και τις έξι συμμετοχές.

Στην τελευταία κλήρωση και ενώ του είχε μείνει μία συμμετοχή, κατέφθασαν ταυτόχρονα δύο πελάτες, θέλοντας να αγοράσουν το ίδιο δελτίο. Για να μην τους στεναχωρήσει, ο κ. Πέτρος συμπλήρωσε ακόμα ένα ίδιo δελτίο και πήραν και οι δύο από μία συμμετοχή.

Τις ώρες που ακολούθησαν είχε αρκετή κίνηση το πρακτορείο, λόγω του μεγάλου τζακποτ των 2 εκατ. και πουλήθηκαν όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές του δεύτερου δελτίου, κάνοντας έτσι χαρούμενους 12 συντοπίτες μας, που οι περισσότεροι είναι από την Κορησό το Μαυροχώρι και την Βασιλειάδα

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το πρακτορείο μοιράζει μεγάλα ποσά. Όπως μας είπε ο κ. Πέτρος μεγάλη επιτυχία ήταν όταν πελάτης του πρακτορείου με 0,90€ στο στοίχημα, κατάφερε και κέρδισε 20.650 ευρώ. Επίσης στο πρακτορείο έχουν κερδίσει δύο 5άρια 36.500 και 34.000 και σε παλιότερες εποχές πριν το ευρώ, 8.200.000 δρχ. στο ΠΡΟΠΟ και 7.500.00 δρχ στο ΠΡOΤΟ.

 

 

 

 

Back to top button