Καστοριά

Συνεχίζουν τις βόλτες τους τα δύο αγριογούρουνα (βίντεο)

Σε τουριστική attraction τείνουν να εξελιχθούν τα 2 αγριογούρουνα που απασχόλησαν τους Καστοριανούς πριν από λίγες ημέρες, όταν έκαναν δημόσια εμφάνιση στην περιοχή του Αη Σωτήρα, στο Γύρο της λίμνης.

Η είδηση που ξεπέρασε- όπως ήταν αναμενόμενο- τα όρια του Νομού, προκάλεσε διάφορα συναισθήματα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τα δουν από κοντά, χωρίς να δίνουν σημασία στον κίνδυνο που μπορεί να κρύβει αυτή η επιλογή.

Την Κυριακή, τα διάσημα, πλέον, αγριογούρουνα εθεάθησαν κατά τις μεσημεριανές ώρες στον Προφήτη Ηλία, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να ψάχνουν για τροφή.

Τριγύρω τους αρκετοί επισκέπτες της περιοχής (φανταστείτε Κυριακή, καλός καιρός και ώρα αιχμής) , ανάμεσά τους και παιδιά που ξετρελάθηκαν στη θέα τους και προσπάθησαν να τα πλησιάσουν. Δεν γνωρίζουμε αν είχε και γάμο μετά, ώστε να συμμετάσχουν στη φωτογράφιση…

Αργότερα τα 2 αγριογούρουνα συνέχισαν την όμορφη βόλτα τους κατηφορίζοντας προς την πόλη (χαρά στον οδηγό που θα τα έβρισκε μπροστά του).

Μέχρι κάποιος να βάλει το χέρι του στη φωτιά (υπερβολικό μεν, αλλά…) για το ότι αυτά τα 2 αγριογούρουνα είναι ακίνδυνα για μικρούς και μεγάλους (ακίνδυνα για μολύνσεις, επιθέσεις κλπ…), πιστεύουμε ότι πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα και σχετικά άμεσα.

Πριν πάθουν κι αυτά τα χαριτωμένα γουρουνάκια κάτι και αρχίσουν τα διαδικτυακά δάκρυα και κυρίως πριν τραυματιστεί κανένα παιδάκι που νομίζει ότι βλέπει την Πεππα  Live.

Βίντεο από τη μεσημεριανή βοσκή:

aboutkastoria.gr

 

Back to top button