Ελλάδα

ΣΕΤΚΕ: «Τουρισμός Εμπειρίας» για ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Στον τουρισμό εμπειρίας ποντάρει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας (ΣΕΤΚΕ), προκειμένου να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ανάκαμψη και ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΤΚΕ Παναγιώτης Τουκούζης ο «Τουρισμός Εμπειρίας από τη ΣΕΤΚΕ», είναι από τις δράσεις της Συνομοσπονδίας, με άξονα τον πολυθεματικό τουρισμό, που στόχο έχει την εξειδίκευση των μικρών, τουριστικών καταλυμάτων και τη διαφοροποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, δημιουργώντας ένα νέο είδος τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία απευθύνονται σε κοινό με ειδικά ενδιαφέροντα, όπως π.χ. τη γαστρονομία, την ποδηλασία, κ.ο.κ.. Καταλύματα, τα οποία προσφέρουν στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να βιώσουν συναρπαστικές, αυθεντικές και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Αυτό το γνωρίζει καλά η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, και γι’ αυτό και τελευταία έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες και ενέργειες, που στόχο έχουν τα μικρά, τουριστικά καταλύματα να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις και στις καινούργιες προτιμήσεις και προτεραιότητες του ταξιδιώτη στη μετά Covid εποχή.

ΑΠΕ

Back to top button