Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Καστοριας: Τη Δευτέρα όλα τα σχολεία κλειστά! Όλα!

Συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας

Ο αυταρχισμός, οι εκβιασμοί, οι απειλές, οι απροκάλυπτοι εκφοβισμοί δεν έχουν πάτο από αυτό το  υπουργείο, από αυτήν την κυβέρνηση.

Ακόμη και την « ανεξάρτητη» «τυφλή » δικαιοσύνη επιστράτευσε και επιστρατεύει – ως υπηρετικό της προσωπικό – για να αντιμετωπίσει την καθολική μας συμμετοχή (95%) στην απεργία/αποχή.

Μετά από παρέμβαση του ΥΠΑΙΘ τη Δευτέρα 11-10-21 στις 12:00, εκδικάζεται από το Εφετείο Αθηνών η προσφυγή του υπουργείου κατά του αγώνα που δίνουμε για να διασώσουμε αυτό που εμείς οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί εννοούμε Δημόσιο Σχολείο.

Είμαστε πολλοί και είμαστε η ψυχή της εκπαίδευσης. Θέλουν να μας  την αφαιρέσουν για να παραδώσουν τη Δημόσια Εκπαίδευση στα οικονομικά συμφέροντα των κολλεγιαρχών.  Να καταστρέψουν τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα, τη δημιουργικότητα του σχολείου.

Είμαστε πολλοί και μπορούμε να νικήσουμε. Είμαστε πολλοί και μπορούμε να προστατεύσουμε ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά αγαθά: ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Συμμετέχουμε στην απεργία  της Δευτέρας και δίνουμε μια ακόμη ηχηρή απάντηση  στους πλασιέ των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.

ΚΑΝΕΝΑ σχολείο ανοιχτό τη Δευτέρα!!

Την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ. συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς μαζί με την ΕΛΜΕ και άλλα Πρωτοβάθμια Σωματεία.

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Back to top button