ΑθλητικάΚαστοριάΝεστόριο

Τα νέα του Αθλητικού Συλλόγου Νέστωρ Νεστορίου και η μεταγραφή έκπληξη! (φωτογραφίες)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέστωρ Νεστορίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους εξής ποδοσφαιριστές
Νταούτης Αλέξανδρος
Σταμπουλτζής Γεώργιος
Ράππος Δημήτριος
Δρανιτσάρης Παναγιώτης
Γκάνος Αντώνης
Ελληνίδης Γεώργιος
Καραδέλιος Παντελής
Νικολόπουλος Βαγγέλης
Ιλαντζίδης Ιορδάνης
Καραπάντος Δημήτριος
Λουλάσης Άγγελος
Κωνσταντίνος Σαββίδης
Χριστόπουλος Κοσμάς
Γαυριάς Λευτέρης
Επίσης ο σύλλογος επέκτεινε την συνεργασία του και με τον προπονητή Καλλιμάνη Αντώνη, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.
Η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τα Λακώμματα εκτός έδρας. Για τους εντός έδρας αγώνες ο Νέστωρ θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Καλοχωρίου μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα κατασκευής στο δικό μας γήπεδο.


Οι δραστηριότητες του συλλόγου και του διοικητικού σωματείου δεν περιορίστηκαν μόνο στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με μεταγραφές και νέα πρόσωπα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη τον στόχων μας και στην διατήρηση ενός υγιές και ανταγωνιστικού δυναμικού.
Θυμιόπουλος Αβραάμ, ο οποίος θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα του συλλόγου μας.
Δημήρκος Γεώργιος ο οποίος αποκτήθηκε από τον σύλλογο του Καλοχωρίου


Μεγάλη επιστροφή στην ομάδα αλλά και στα ερασιτεχνικά γήπεδα για τον Πατσιόπουλο Ιωάννη, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018-19 με την φανέλα του συλλόγου μας.

Με την μορφή μεταγραφής από την ομάδα της Πενταβρύσου ο Νέστωρ θα εντάξει στο δυναμικό του τον Πασχάλη Παπαδημητρίου.
Ο άλλοτε γνώριμος μας δεινός εκτελεστής που κατέκτησε χωρίς ανταγωνισμό το βραβείο του πρώτου σκόρερ την χρόνια της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα είναι μαζί μας και φέτος με μόνο στόχο να επαναλάβει τα κατορθώματα του
.

Μεταγραφή πανελλαδικής εμβέλειας για τον σύλλογο μας που ίσως σημειώνει το μεγαλύτερο επίτευγμα στον συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής Δαμιανός Μπελέσκας που αποκτήθηκε από την ΑΠΣ ΛΕΩΝ θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Νέστωρ, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρίες από πολλά σημαντικά πρωταθλήματα όπως.
Α τοπικό Πειραιά
Α τοπικό Δυτικής Αττικής
Α τοπικό Σάμου

Η τελευταία ενίσχυση για την ομάδα μας αφορά μία προσωπικότητα που δεν χρειάζονται συστάσεις.
Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του νόμου μας, ένα πρότυπο ποδοσφαιριστή με ταλέντο που ζηλεύουν ακόμα και επαγγελματίες στην θέση του, τον Δημήτριο Δρανητσάρη, ο οποίος έχει σημειώσει αμέτρητα γκολ σε όλες της κατηγορίες του νομού, φτάνοντας ακόμα και στην Δ εθνική κατηγορία.

 

Back to top button