Ελλάδα

Κρεοπώλης έδειρε και έστειλε στο νοσοκομείο πελάτη γιατί δεν πήρε το κρέας

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον κρεοπώλη του κατήγγειλε ότι έπεσε Ηρακλειώτης, επειδή, όπως ισχυρίζεται, διαμαρτυρήθηκε και δεν δέχθηκε να αγοράσει το κρέας που παρήγγειλε λόγω υπερτίμησης.

Το απίστευτο περιστατικό φέρεται να συνέβη μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιού του. Σύμφωνα με τον 46χρονο, πήγε να αγοράσει κρέας από κρεοπωλείο της πόλης και όταν πήγε στο ταμείο για να πληρώσει διαπίστωσε ότι στην απόδειξη η χρέωση ήταν αντί για 4,99, όπως αναγραφόταν στο ταμπελάκι, 5,99, δηλαδή ένα ευρώ ακριβότερα το κιλό.

Ο ίδιος ζήτησε το λόγο, αρνήθηκε να πληρώσει και να πάρει το κρέας και έφυγε από το κρεοπωλείο. Όμως, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο κρεοπώλης τον ακολούθησε, τον χτύπησε στο κεφάλι και μετά στράφηκε με μανία στο αυτοκίνητο χτυπώντας την πόρτα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 46χρονο, προκαλώντας του κάταγμα. Επίσης από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα προκάλεσε φθορές και στο αυτοκίνητο. Ο 46χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και ο κρεοπώλης εξαφανίστηκε και παραμένει άφαντος ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Σε βάρος του έχει υποβληθεί μήνυση από το θύμα.

Στο θέμα παρενέβη και η διοίκηση του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου, καταδικάζοντας το περιστατικό βίας. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι ο συγκεκριμένος κρεοπώλης δεν είναι μέλος του συνδέσμου και καλεί τους καταναλωτές “να εμπιστεύονται μόνο τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της γειτονιάς τους που φέρουν το ειδικό σήμα και εγγυώνται την ποιότητα των αγαθών που προσφέρουν, τη σωστή εξυπηρέτηση και την έντιμη συνεργασία με κάθε πελάτη”.

ertnews.gr

Back to top button