Κοζάνη

Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του “My Voio” με ένα εξαιρετικό εξώφυλλο!

Το 2ο τεύχος του περιοδικού ελεύθερης διανομής My Voio – Το Βόιο μου κυκλοφόρησε, με περισσότερο υλικό, με ξεχωριστές συνεργασίες, ειδικά αφιερώματα,  εμπειρίες, γαστρονομικές προτάσεις, συνεντεύξεις και φυσιολατρικές διαδρομές.
Ένα έντυπο που ταξιδεύει τον αναγνώστη στους πανέμορφους οικισμούς του Βοΐου και αγκαλιάζει με σεβασμό και αγάπη τις παραδόσεις, την λαογραφία, την ιστορία , τα μοναδικά προϊόντα, το φυσικό κάλλος, τα επιβλητικά βυζαντινά μνημεία και τις εκκλησίες, τους ανθρώπους και τις θύμησες που κουβαλούν.
Γνωρίστε τον Αυγερινό, το γραφικό, πετρόχτιστο καστανοχώρι και τα πανέμορφα ξωκλήσια του, ακολουθήστε τη διαδρομή προς τον επιβλητικό Κλέψιο, μία από τις ψηλότερες κορυφές της περιοχής, επισκεφθείτε το γεφύρι της Τριάδας (Πέτσιανης), ακολουθώντας μία πανέμορφη διαδρομή, διαβάστε για την Γυναίκα της Πίνδου και μάθετε τι είναι οι Κοκόσιες. Ο μύθος του Ανθοχωρίου, οι περίφημες καστανογιορτές, η γεωλογία του Βοΐου, η ιστορίας της αρχόντισσας Σιάτιστας μέσα από τα μάτια ενός νέου, η ιστορία του Νίκου Καλογερόπουλου, η γνωριμία με τους Βαλαάδες, η ντοπιολαλιά των Ναμάτων, το εργαστήρι αγιογραφίας και ψηφιδωτών του Ιωάννη Παπαδόπουλου ξετυλίγονται μέσα από τις σελίδες του My Voio.
Το Βόιο φημίζεται για το καλό κρασί. Διαβάστε για την αμπελοκαλλιέργεια της  περιοχής και πιείτε ένα ποτήρι καλό κρασί στη Σιάτιστα.
Η αγάπη του Σιατιστινού ζωγράφου Κώστα Ντιό απεικονίζεται μέσα από τα έργα του , λέξεις με χρωματικές κηλίδες .
Το My Voio ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του Βοΐου, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου χτυπά η καρδιά αυτού του τόπου.
Ξεφυλλίστε την έντυπη και περιηγηθείτε στην online έκδοση του My Voio και γνωρίστε το μαγευτικό Βόιο.
Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στο Βόιο!
Αναζητήστε το στα σημεία διανομής και μέσω συνδρομής. Πληροφορίες στον ιστότοπο www.myvoio.com.
Καλές διαδρομές!
Εξώφυλλο : Έργο του Κώστα Ντιό

Back to top button