ΑθλητικάΚαστοριά

“Τέρσε”: Δεμένος με την Καστοριά

Όταν βρίσκεσαι σ’ ένα εργασιακό περιβάλλον για έξι (6) συναπτά έτη σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά, Χριστόφορε Τερσενίδη. Πως ο «εργοδότης» σου, στην προκειμένη περίπτωση ο Α.Σ. Καστοριάς, έχει διακρίνει την ισχυρή προσωπικότητά σου, την επίμονη ενέργειά σου, την προθυμία και την εργατικότητά σου, το πάθος, την αποφασιστικότητα, το μαχητικό και ομαδικό σου πνεύμα, την ισχυρή θέληση και ότι δε φοβάσαι τη σκληρή δουλειά.
Αν μάλιστα σου δώσει και παραπάνω αρμοδιότητες όπως τη διδασκαλία των μυστικών του μπάσκετ σε νεαρά παιδιά σημαίνει πως θα έχει διακρίνει ότι είσαι εξαιρετικός ψυχολόγος, ότι μπορείς να δώσεις αξιόπιστες συμβουλές και σωστές λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις, ότι έχεις ηγετικές ικανότητες, ήθος, αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις.
Σημαίνει επίσης πως είσαι αγαπητός εντός και πέριξ του συλλόγου, ότι διατηρείς εξαιρετικές σχέσεις με τους συναδέλφους σου, τους προπονητές, τους διοικούντες, ότι είσαι ειλικρινής, πιστός και αληθινός…
Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, ο 32χρονος (19/7/1988) ύψους 1.90 μ. Θεσσαλονικιός γκαρντ Χριστόφορος Τερσενίδης, μετά τον ΠΑΟΚ, από τις Ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε το μπάσκετ στα 18 του χρόνια, τους Δαίδαλο και Κένταυρο Καλλικράτειας, τον Θερμαϊκό Θερμής, την ΠΚ Νεάπολης, τον Αριστοτέλη Επανομής, τους Αργοναύτες Καλαμαριάς και τον Α.Ο. Αγρινίου, δείχνει να έχει βρει στην πόλη των «γουναράδων» και στον Α.Σ. Καστοριάς την μπασκετική Ιθάκη του και θα συνεχίσει για 7η στη σειρά σεζόν να προσφέρει τις πολύτιμες αγωνιστικές και προπονητικές υπηρεσίες του. Χαρά μας!
Η ατάκα
«Δε θα πήγαινα σε άλλη ομάδα να παίξω. Εάν δεν συνέχιζα στην Καστοριά, δε θα έπαιζα αλλού. Νιώθω απόλυτη ασφάλεια με την ομάδα μου. Έχω δεθεί με τον κόσμο της πόλης, από τον οποίο εισπράττω τεράστια αγάπη, αλλά και με την ίδια την πόλη»…
Νίκος Καραμανλής

Back to top button