Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία (σειρά φωτογραφιών – δηλώσεις)

Με μεγάλη συμμετοχή από το πρωί, οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα και σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Νεστόριο. Στην πόλη στήθηκαν δύο κάλπες, όπου μάλιστα σχηματίστηκαν και ουρές. Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.
Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ Βασίλης Βελλίδης : “Ημέρα Γιορτής σήμερα για την Παράταξη μας. Ασκώντας το εκλογικό μου δικαίωμα και επισκεπτόμενος όλα τα εκλογικά τμήματα της ΠΕ Καστοριάς διαπίστωσα την άψογη οργάνωση και την αθρόα συμμετοχή των μελών μας. Εύχομαι Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψήφιους!”
Ο υποψήφιος στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καστοριάς Νίκος Μπόραβος: “Οι εκλογές του κόμματος μας είναι έκφραση δημοκρατίας και ενότητας. Με εξωστρέφεια, οργάνωση και συλλογικότητα θα προχωρήσουμε μαζί την επόμενη μέρα.”
Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Γιορτή της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας σήμερα.Το κόμμα μας είναι η μεγάλη λαϊκή και πατριωτική κεντροδεξιά παράταξη του τόπου μας.Το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.Ταυτισμένο με την αναίμακτη αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974 και την ισότιμη ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια από το 1981.Με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που συνέβαλλαν στην ειρήνη,την πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού έθνους. Σήμερα ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τα όργανά μας και να οδηγηθούμε στο συνέδριό μας τον Δεκέμβριο.Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη μας στις οργανωτικές και εφορευτικές επιτροπές που εργάστηκαν αυτές τις μέρες ανιδιοτελώς.Αξίζουν θερμά εύγε σε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους.Αποτελούν την πρωτοπορία των αγώνων μας για την φιλελεύθερη ιδεολογία μας και το καλό της πατρίδας. Από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,από το Νεστόριο,το Άργος Ορεστικό και την Καστοριά, εκλεγμένοι και μη, συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να πραγματώσουμε αυτό που εμπνεύστηκε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής και συνεχίζει ο σημερινός άξιος ηγέτης μας Κυριάκος Μητσοτάκης.”
Μαρία Αντωνίου: “Ημέρα γιορτής και μεγάλης συμμετοχής. 135.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων ένα 30% νέα εγγεγραμμένα μέλη, που ταυτίστηκαν με την παράταξή μας, ψηφίζουν διά ζώσης και ηλεκτρονικά. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα το οποίο εξελίσσεται, σε μία Ελλάδα που αναπτύσσεται. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι εργάστηκαν για την άψογη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.”
Στέργιος Αδάμ: “Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Να ευχαριστήσω επίσης όλα τα μέλη των εφορευτικων επιτροπών για την ανιδιοτελή προσφορά τους.”
Βασίλης Τσιφλικιώτης: “Οι εσωκομματικές εκλογές είναι η απόλυτη έκφραση της συμμετοχικής δημοκρατίας. Η σημερινή ημέρα καλεί τους Νεοδημοκράτες για να εκλέξουμε τους τοπικούς κομματικούς μας εκπροσώπους. Η αυριανή ημέρα θα μας βρει περισσότερο ενωμένους και δυνατούς. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.”

 

 

Back to top button