Καστοριά

Ο Βασίλης Βελλίδης για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μετά το πέρας των χθεσινών εσωκομματικών εκλογών της Παράταξής μας θα ήθελα πρώτα και κύρια να ευχαριστήσω, το σύνολο των μελών που συμμετείχαν σε μια υποδειγματική ομολογουμένως εκλογική διαδικασία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά.
Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνυποψήφιο μου, για τον αγώνα που δώσαμε και είμαι βέβαιος πως θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας αλλά και της Παράταξής μας.
Ταυτόχρονα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που στελέχωσαν τις Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές αλλά και την ΕΦΕΕΠ Καστοριάς για την άψογη διαδικασία. Επιπροσθέτως να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τα αξιώματα της οργάνωσης μας.
Τέλος να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στα νεοεκλεγμένα μέλη της ΔΕΕΠ, στους τρεις Προέδρους ΔΗΜ.ΤΟ καθώς και στα μέλη αυτών όπως και στους συνέδρους της Νέας Δημοκρατίας.
Ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Νεας Δημοκρατιας Καστοριάς δεσμεύομαι με τα μέλη της ΔΕΕΠ ενεργά και έτοιμα, να αφουγκραζόμαστε και να καταγράφουμε τα προβλήματα του εκάστοτε κλάδου και με τις τρεις Τοπικές Οργανώσεις δυνατές και ανοιχτές στην κοινωνία,πως θα αγωνιστούμε για το καλύτερο για την περιοχή μας.
Με πλήρη επίγνωση της σημαντικότητας των καιρών, με ενωτικό πνεύμα και διάθεση για σκληρή δουλειά ας πάμε τον τόπο μας και την Νέα Δημοκρατία Μπροστά.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της
ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς
Βελλιδης Βασίλειος

Back to top button