Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριά

Ο Άκης Τσούκας επισκέφθηκε την Αστυνομία και συνεχάρη για την εξιχνίαση της κλοπής των γουναρικών (φωτογραφίες)

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» Άκης Τσούκας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, με αφορμή το γεγονός ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, εξιχνίασε μεγάλη υπόθεση διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε στις 20-10-2021 από επιχείρηση γουναρικών στην Καστοριά.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσούκας συναντήθηκε με τον  Αστυνομικό Διευθυντή Θωμά Ζήκα, Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Νικόλαο Έξαρχο, Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευστάθιο Λαγό, Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και τους συνεχάρη για την άμεση και μεγάλη επιτυχία τους.
«Από την πρώτη στιγμή, ήμασταν σίγουροι,  ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, θα κατάφερνε να εξιχνιάσει την υπόθεση. Οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, λειτούργησαν άμεσα, συντονισμένα και αποτελεσματικά, “ρίχνοντας φως”  στην πολύκροτη υπόθεση, η οποία σκοπό είχε να βλάψει έναν συνάδελφο γουνοποιό και κατ’ επέκταση ολόκληρο τον κλάδο. Δεν αμφιβάλλαμε ούτε για ένα λεπτό,  ότι οι αστυνομικοί μας, θα  εξιχνίαζαν την υπόθεση. Είμαστε ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν και δηλώνουμε ότι και εμείς, σύσσωμος ο κλάδος της ελληνικής γουνοποιίας, θα είμαστε στο πλευρό τους. Για ακόμα μια φορά πολλά συγχαρητήρια», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσούκας.

 

 

 

 

Back to top button