Καστοριά

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Τζοέν Αλβανού

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Ν. Καστοριάς», στο άκουσμα της είδησης θανάτου της Ιωάννας Αλβανού, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας και πρώτη γραμματέας του, συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση και πήρε την ακόλουθη απόφαση:
1.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσης.
2.Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην εκφορά της μεταστάσης.
3.Αντί στεφάνου να καταθέσει στον Σύλλογο «Μαζί σου» το ποσό των 100 ευρώ.
4.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Η εκλιπούσα Ιωάννα Αλβανού (Τζοέν) υπήρξε λαμπρό μέλος της κοινωνίας της Καστοριάς με πολύπλευρες δραστηριότητες και πάντα είχε ως οδηγό της την εξυπηρέτηση των δημοτών. Ήταν δημοτική σύμβουλος, μέλος διαφόρων σωματείων, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας. Στο πρόσωπό της έβρισκαν καταφύγιο όλοι οι αναξιοπαθούντες δημότες. Το παράδειγμα και η μνήμη της ας μείνουν αιώνια.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μάρκος Λάτσιος
Ο Γραμματέας
Νικόλαος Παπασταύρος

Φωτογραφία: Δημήτρης Τσουρτσούλας

Το τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Καστοριας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο χαμό της Τζοεν Αλβανού .
Εθελόντρια Σαμαρείτης επί σειρά ετών και Αρχηγός του Τμήματος από το 2000 έως το 2003 .
Η Τζοεν Αλβανού υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα στην Ερυθροσταυρικη μας οικογένεια με έντονο το στοιχείο προσφοράς προς τον άνθρωπο και με έργο και δράσεις που αποτελούν παράδειγμα για όλους μας.
Θα την θυμόμαστε πάντα με βαθύ σεβασμό και εκτίμηση για όσα πρόσφερε στην κοινωνία μας.
Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Τζοεν…

 

Εκ μέρους της διοικήσεως και των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Καστοριάς εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη για την πρόωρη απώλεια της αγαπημένης μας Τζοέν Αλβανού.
Η Τζοέν διετέλεσε επί σειρά ετών Υπαρχηγός στην ομάδα και στην αγέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Καστοριάς. Με τον πληθωρικό και ευχάριστο χαρακτήρα της μοίραζε χαρά και γέλιο σε όλους μας. Ήταν έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στην ένωση παλαιών προσκόπων Καστοριάς.
Μαχήτρια στη ζωή τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα με οξύνοια και γέλιο σαν γνήσιο καστοριανό μεχέγκι. Έφυγε πολύ νωρίς. Ας την αναπαύσει ο Θεός και όλοι εμείς θα κάνουμε μια προσευχή γύρω από την βραδινή προσκοπική φωτιά για το ύστατο χαίρε. Αντίο Τζοέν!
Εκ της διοικήσεως της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Καστοριάς

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια μιας αγωνίστριας της Παράταξης, της Τζοέν Αλβανού.
Μια γυναίκα με ξεχωριστή προσωπικότητα, δυναμική, με ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία της Καστοριάς μιας και διετέλεσε για πολλά χρόνια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Καστοριάς.
Στην οικογένεια της και τους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Για την ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς
Ο Πρόεδρος

Βελλίδης Βασίλειος

 

ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Δυστυχώς σήμερα έφυγε μια αγωνίστρια της ζωής. Μια υπερασπιστής των αδύναμων και των απροστάτευτων. Μια γυναίκα με δύναμη ψυχής, που ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες, για το καλό του τόπου μας, αλλά και της παράταξης μας. Καλό ταξίδι Τζοέν Θα σε θυμόμαστε με αγάπη.
Η Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Υ.Γ.: Η ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, αντί στεφάνου, θα προσφέρει ένα ποσό στον Ερυθρό Σταυρό, τον φορέα που τόσο αγαπούσε η Τζοέν.

Στέργιος Αδάμ
Με θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα την απώλεια τής Τζοεν Αλβανού Η είδηση της πρόωρης απώλειας της είναι ένα πραγματικό σοκ. Ποιος στην Καστοριά δεν τη γνώριζε. Δραστήρια, με έντονη προσωπικότητα, με ενασχόληση με τα κοινά και από τα μικρά της Χρόνια στη Νέα Δημοκρατία.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

Παναγιώτης Κώττας:
“Χιούμορ, αυθορμητισμός, άνθρωπος της προσφοράς, μα πιο πολύ αγάπη για την Καστοριά”
Καλό ταξίδι αγαπημένη Τζοέν.

 

Μπάμπης Καραταγλίδης:
Δεν το χωρά ο νους…Μόλις πριν λίγες μέρες τα λέγαμε στις εκλογές και σήμερα δεν είσαι κοντά μας. Όπως μας ξάφνιαζες πάντα με τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα, έτσι μας ξαφνιάσες και σήμερα. Καλό παράδεισο Τζοέν.

 

Μαρία Αντωνίου:
Μία αγαπημένη φίλη και παλιά ΟΝΝΕΔίτισσα δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Η Τζοέν Αλβανού υπήρξε μία ισχυρή προσωπικότητα, που άφησε το δικό της αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία της Καστοριάς.
Ενθουσιώδης, δραστήρια, παρορμητική, αποτελεσματική, αγωνίστρια μέχρι το τέλος !
Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη Τζοέν…
Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο ….

Κοσμάς Βαρσάμης:
Πριν λίγες μέρες ήμασταν μαζί στο ιατρείο. Βγάλαμε μια φωτογραφία και ήταν θολή. Σου είπα να την επαναλάβουμε και μου είπες την επόμενη φορά.
Και σήμερα μαθαίνω ότι έφυγες…δεν το πιστεύω ακόμα και θα σε περιμένω να έρθεις για αυτήν την φωτογραφία….
Τζοέν Αλβανού.
Μια φίλη, ένα σύμβολο για την ανιδιοτελή προσφορά της για την Καστοριά και όλο τον Νομό. Ότι ανέλαβε το έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και ειδικά στις αρμοδιότητες που ανέλαβε ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου.
Η προσφορά της στον Ερυθρό Σταύρο ανεκτίμητη.
Δεν ξεχώριζε τους ανθρώπους ήταν η ψυχάρα.
Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας , τα αστεία μας , οι πολιτικές συμφωνίες και διαφωνίες μας , η αθλητική μας αγάπη για τα ασπρόμαυρα. Και φυσικά οι συναντήσεις μας στα στέκια σου δίπλα στην λίμνη.
Στην γειτονιά των αγγέλων θα είσαι τώρα. Ένα αγγελούδι είμαι σίγουρος

 

Βασίλης Τσιφλικιώτης:
Καλό τελευταίο ταξίδι αγαπημένη ΤΖΟΕΝ. Είμαι σίγουρος ότι εκεί ψηλά θα κάνεις βόλτες με το fantic motor και θα συνεχίζεις να αγαπάς και να προσέχεις την Καστοριά.
Θα μου/μας λείψεις καλή μου φίλη.

 

Γιάννης Αλκιβιάδης:
Καλό ταξίδι…
Φίλη καλή. Με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ δεσμούς χρόνων… … Πάλεψες χρόνια…
Να είσαι καλά εκεί στην Γειτονιά των Αγγέλων…
Θα μας λείψεις… Θα σε θυμόμαστε πάντα.
ΠΑΟΚ είσαι Αφού…
Αχ βρε κορίτσι μου… Ψυχούλα πάντα …

 

Μαρία Μουρατίδου:
Η Τζοεν δεν είναι πια μαζί μας..
Το πάλεψε, το πάλεψε πολύ, χρόνια τώρα..
Μια ζωή στην προσφορά κ στις επάλξεις της κοινωνίας..
Να έχεις γαλήνια πορεία και καλό παράδεισο

 

 

Back to top button