Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τέλος ο Δημήτρης Σαββόπουλος από αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς – Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Και επίσημα, μετά από τηλεφώνημα του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη, που δέχτηκα μόλις πριν από λίγο, η θητεία μου ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης λήγει σήμερα.
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της ΠΕ Καστοριάς, της Περιφέρειας, της Διαχειριστικής Αρχής και του Περιφερειακού Ταμείου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους 26 μήνες.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και του τρεις Δημάρχους της ΠΕ Καστοριας καθώς και όλες τις δημόσιες αρχές και υπηρεσίες για την στήριξη τους στην κοινή προσπάθεια μας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχης μας και την επίτευξη αναπτυξιακών στόχων.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην κ. Δέσποινα Κοζατσάνη στα νέα της καθήκοντα που αναλαμβάνει και θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια του γραφείου μου, τις άμεσες και “Πραγματικές” συνεργάτιδες μου που με στήριξαν αδιακοπα αυτούς τους 26 μήνες .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μου που είστε δίπλα μου ολα αυτά τα χρόνια.
Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών σας από την θέση που κατείχα και υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα μου από την θέση του Περιφερειακού Σύμβουλου Καστοριας.
Δημήτρης Σαββόπουλος

Back to top button