ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Β΄ ΕΠΣ: Αποσπάστηκαν στην κορυφή τα Λακκώματα – Ρεκόρ τερμάτων (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Τη… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν τα Λακκώματα, μετά τη νέα τους νίκη επί του ΠΑΣ Λεύκης και σε συνδυασμό με τις απώλειες των υπόλοιπων πρωτοπόρων.

Στα αξιοσημείωτα της 4ης αγωνιστικής το νέο ρεκόρ τερμάτων (32), στην οποία όλες οι ομάδες σκόραραν, ενώ κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι και απουσίαζε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ομάδα των Λακκωμάτων μετά και τη νέα της νίκη επί της Λεύκης με το ευρύ σκορ 5-1, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας το απόλυτο (3 στα 3), ενώ έχει κάνει και το καθιερωμένο της ρεπό.

Στην 2η θέση και σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή, σκαρφάλωσε το Νεστόριο, μετά την ευρεία εντός έδρας νίκη που πέτυχε επί  του πρωτοπόρου μέχρι πρότινος Κρόνου/Γραμμοχώρια με σκορ 6-1, όπως επίσης και η Φλατσάτα Οινόης, η οποία με την αγγλική της νίκη με σκορ 4-3 γκρέμισε από την κορυφή τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, ο οποίος συνέτριψε στη Μεσοποταμία την τοπική ομάδα των Ελπίδων, σημειώνοντας μάλιστα το σκορ της ημέρας (1-7).

Την 2η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Νέα Καστοριά, επικρατώντας με σκορ 3-1 του μέχρι πρότινος στην 1η θέση Ροσσονέρι, ενώ ρεπό είχε η ομάδα του Μακροχωρίου.

 

Back to top button