ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τέλος ο Πασχάλης Δημητρίου από την Καστοριά 1980 (δηλώσεις)

Παρελθόν αποτελεί ο Πασχάλης Δημητρίου από την Καστοριά 1980. Ο τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση σου, στο Δ. Σ., της ομάδας, για καθαρά προσωπικούς του λόγους. Η διοίκηση της ομάδας, που φάνηκε να αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, προσπάθησε να αποτρέψει την παραίτηση αυτή. Όμως ο κ. Δημητρίου ήταν ανένδοτος και αναγκαστικά η παραίτησή του, έγινε αποδεκτή.
Ο κ. Δημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρηση του και στους παίκτες της Καστοριάς, στη σημερινή προπόνηση, τους οποίους κι αποχαιρέτησε, ευχαριστώντας τους για την μέχρι τώρα συνεργασία. “Είστε όλοι πολύ καλοί παίκτες και μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα, στο να πετύχει στους στόχους της”, είπε χαρακτηριστικά.
Ο τέως πλέον προπονητής της Καστοριάς, προχώρησε και στην παρακάτω δήλωση: “Αποχωρώ από την ομάδα, για κάποιους δικούς μου καθαρά προσωπικούς λόγους, που με εμποδίζουν να συνεχίσω σε αυτήν. Η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό και θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει στους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα την διοίκηση της Καστοριάς και τον πρόεδρο Σάκη Ρήμο, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την τιμή που μου κάνανε, να είμαι εγώ ο προπονητής αυτής της νέας προσπάθειας της Καστοριάς. Όμως, στην ζωή δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε, μια και συμβαίνουν και τα απρόοπτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, αρχής γενομένης με την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας και στην συνέχεια της Καστοριάς. Είμαστε μια πραγματική οικογένεια και τους ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου, για την άψογη συνεργασία. Η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ο κ. Ρήμος και η διοίκηση του, αξίζει την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των αρμοδίων οργάνων και φορέων, που σχετίζονται με τον αθλητισμό της Καστοριάς. Μπορεί να μην είμαι πλέον ο προπονητής της ομάδας, παραμένω όμως μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς κι αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα”.
 Η ανακοίνωση της ομάδας της Καστοριάς:
“Είναι πολύ δύσκολο για το Δ. Σ. της Καστοριάς να ανακοινώσει ένα τυπικό ευχαριστήριο, για την αποχώρηση του Πασχάλη Δημητρίου από την ομάδα μας.
Ο Πασχάλης Δημητρίου ήταν μαζί μας, από την πρώτη μέρα της τριετούς παρουσίας του, προσφέροντας με τις γνώσεις του και την επιστημονική του κατάρτιση, ότι καλύτερο για την πρόοδο της ομάδας μας, τόσο τα προηγούμενα δύο χρόνια, όσο και φέτος στην μεγάλη προσπάθεια της Καστοριάς.
Δεν τον αποχαιρετούμε, γιατί οι ισχυροί δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας, αυτό το χρονικό διάστημα των τριών ετών, μας κάνουν βέβαιους ότι θα εξακολουθεί να είναι δίπλα μας, στην συνέχεια αυτής της προσπάθειας που κάνουμε.
Μπορεί αυτή την στιγμή οι δρόμοι μας, να χωρίζουνε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα συναντηθούμε και πάλι, γιατί μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για την Καστοριά μας.
Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας μας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την προσφορά του στην Καστοριά μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

 

 

 

Back to top button